Bilutleie
Johannesburg Flyplass
Kollaps
Sør-Afrika // Johannesburg // Johannesburg Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Johannesburg Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: O. R. Tambo Internat. Airport
  1620 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: JNB
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Som en av bransjens mest kvalitetsbevisste leiebiltilbydere, er en leiebil fra Sixt på Johannesburg flyplass et sikkert valg. Enten du kommer hit på forretningsreise eller for fornøyelser, kan vi ordne et skreddersydd kjøretøy for deg. Velg blant økonomibiler til priser det skal godt gjøres å finne maken til, familiebiler med god plass til bagasje eller en 4x4 som tar deg frem overalt. Air condition blir et svært kjærkomment ekstragode her i storbyen der temperaturene kan bli høye i sommermånedene, og flere forsikringer er medberegnet i prisen. Du kan også skaffe deg oppgraderinger som for eksempel navigasjonssystem som kan være svært praktisk i en millionby som Johannesburg.

Hvordan leie bil på Johannesburg flyplass?

Det er to flyplasser som betjener Johannesburg og omegn, hvor Johannesburg flyplass (JNB), også kalt O.R. Tambo internasjonale lufthavn, er den travleste i hele Sør-Afrika. Det er rundt 30 millioner passasjerer som passerer gjennom terminalene hvert år. Flyplassen er plassert like i utkanten av byen, og med leiebil fra Johannesburg flyplass kommer du deg raskt av gårde til din destinasjon. Sixt sin skranke er logisk plassert i ankomstområdet, hvor våre imøtekommende ansatte vil ta hjertelig imot deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Sør-Afrikas største og viktigste økonomiske sentrum

Som Sør-Afrikas største by har du mange spennende opplevelser i vente, og som blir enda mer tilgjengelige med leiebil fra Johannesburg flyplass. Byen er en av Afrikas viktigste økonomiske sentre og har et derfor et eget forretningskvartal. Til tross for byens størrelse, er den likevel ikke landets hovedstad. Opplevelsene og attraksjonene i og rundt byen, er likevel svært mangfoldige. I sentrum finner du en rekke kjøpesentre og et stort utvalg av spisesteder, og frister det mer med vilt, afrikansk dyreliv, kan du ta den korte kjøreturen til Løveparken og se de imponerende dyrene på nært hold. Sixt bilutleie på Johannesburg flyplass er klar for å hjelpe deg på vei.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Johannesburg Flyplass JNB O. R. Tambo Internat. Airport 1620 Johannesburg -26.131971, 28.231634 +27-112309999

Sixtstasjon Johannesburg Flyplass JNB

O. R. Tambo Internat. Airport
1620 Johannesburg
 
Telefon +27-112309999

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service