Bilutleie på Rondebosch

 

Veibeskrivelse til Rondebosch-stasjon

Adresse

88 Belvedere Rd,Colstein Terr. Unit E Colstein Terrace, 7474 Cape Town, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00
Lør
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Rondebosch

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Rondebosch, denne travle og spennende forstaden til Cape Town på den sørafrikanske vestkysten! Her finner du både historiske landemerker og viktorianske bygninger i den gamle delen av Rondebosch, og det tar også bare et kvarters tid å kjøre de knappe ti kilometerne til sentrum av Sør-Afrikas hovedstad. Forstedene Rosebank og Claremont er også en kort kjøretur unna. Ankommer du Cape Town internasjonale flyplass, kan du ta flybuss eller taxi de 16 kilometerne via Settlers Way N2 til vårt utleiekontor for leiebil i Rondebosch. Vårt kontor er praktisk plassert noen steinkast fra hovedveien M5 i den sørlige delen av Rondebosch. Her finner du våre imøtekommende medarbeidere som kan hjelpe deg med reisetips. For eksempel er det kort kjørevei hvis du vil se naturen og dyrelivet i Table Mountain nasjonalpark.
Oppdag Rondebosch med leiebil fra Sixt

Oppdag Rondebosch med leiebil fra Sixt

For at vi skal kunne tilby deg en leiebil i Rondebosch som passer akkurat dine preferanser og behov her i Sør-Afrika, har Sixt et utvalg bilkategorier som passer både for villmarksliv og bykjøring, eller for deg som er her i forretningsøyemed og trenger et representativt kjøretøy. Vi har stasjonsvogner og sedaner for inntil fem personer, cabrioleter og sportsbiler med det lille ekstra samt firehjulstrekkere som egner seg utmerket for villmarksekskursjoner. Sixt garanterer at du får en bilmodell i valgte kategori, men vi gjør oppmerksom på at spesifikke modeller er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ønsker du en leiebil i Rondebosch med dieselmotor, GPS eller barneseter installert, kan du be om dette ved bestilling online eller via telefon. Tredjepartforsikring, air condition og et antall kilometer er inkludert med de fleste av våre modeller.
Show more

Greit å vite når du leier på Rondebosch

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rondebosch.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Rondebosch?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Rondebosch?
Bestill en langtidsleie ved Rondebosch ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 8 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Rondebosch

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Rondebosch?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Rondebosch

Vis mer