Bilutleie på Cape Town

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Cape Town-stasjon

Adresse

Entrance at 2 Old Marine Drive CMH Jaguar Land Rover Dealer, 8001 Cape Town, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 17:00
Lør - Søn
08:00 - 13:00
Helligdager
08:00 - 13:00

Våre tjenester ved Cape Town

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I et område fullt av attraksjoner, severdigheter, regjeringsbygg og ikke minst Cape Town internasjonale kongressenter (CTICC), finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i Cape Town sentrum. Med en leiebil til rådighet i dette område, kan du enkelt og effektivt besøke de mange attraksjonene, og om ønskelig også legge ut på litt lengre eventyr. Ta den korte turen ut til marinaen hvor Two Oceans akvarium byr på underholdning for hele familien, eller vend nesen sørover og kjør til toppen av Signal Hill som byr på en spektakulær utsikt over byen. Det særegne platåfjellet Table Mountain, er et av de mest markante symbolene for Cape Town, og med leiebil kan du kjøre til den vestre siden av fjellet hvor en taubane vil føre deg til toppen. Fra flyplassen kan du enkelt ta deg med buss direkte til Sixt sin filial ved Civic Center på under en time.
Hvordan skaffe leiebil i Cape Town sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Cape Town sentrum?

Blant vårt utvalg av leiebiler i Cape Town sentrum finner du kun biler som er under et halvt år gamle og som sørger for at du får et komfortabelt opphold i Sør-Afrika. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du får alltid ekstragoder som air condition for et behagelige kupéklima og tredjepartforsikring med på kjøpet. Andre nyttige tilleggstjenester som barnesete til junior og GPS for best mulig fremkommelighet i millionbyen Cape Town, er mulig å bestille samtidig som du foretar din reservasjon på nett eller per telefon. La Sixt bilutleie i Cape Town sentrum bli ditt førsteinntrykk av Sør-Afrikas tredje største by.
Show more
Greit å vite når du leier på Cape Town
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cape Town?
For å leie en bil med SIXT ved Cape Town må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cape Town.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cape Town?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Cape Town

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cape Town?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cape Town?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cape Town

Vis mer