Bilutleie på Cape Town Int. Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Cape Town Int. Flyplass-stasjon

Adresse

Cape Town Int. Airport, 7525 Cape Town, Sør-Afrika
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Cape Town Int. Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Få mest mulig ut av ditt opphold i Sør-Afrika med leiebil fra Cape Town internasjonale flyplass. Sixt er en av de største og eldste leiebiltilbyderne i bransjen, og dermed er du sikret topp service samt pålitelige kjøretøy. Kategoriene du kan velge mellom er brukervennlige familiebiler, økonomibiler til lave priser eller 4x4 dersom du vil på landturer med veier av varierende kvalitet. Du får flere forsikringer inkludert i prisen slik at du kan kjøre trygt rundt, og air condition blir godt å ha i dette klimaet. Andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem slik at du finner fort frem eller ekstra sjåførtillatelse er alltid tilgjengelig for et mindre beløp.
Hvordan leie bil på Cape Town internasjonale flyplass?

Hvordan leie bil på Cape Town internasjonale flyplass?

Cape Town internasjonale flyplass (CPT) er en av de travleste på hele det afrikanske kontinentet med rundt 10 millioner passasjerer hvert år. Til tross for flyplassens størrelse, er den både oversiktlig og godt skiltet, noe som gjør det enkelt å finne frem til Sixt i bilutleieområdet. Her vil papirarbeidet være raskt unnagjort så du kan sette deg bak rattet i ditt personlige kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Cape Town

Hva du kan oppleve med leiebil i Cape Town

Du vil fort forstå at en leiebil vil være et praktisk gode her i Cape Town, eller Kappstaden som byen også kalles. Med mange natur- og storbyopplevelser er dette en ettertraktet destinasjon for turister fra hele verden. Med det spektakulære platåfjellet Table Mountain som bakteppe, kan du kjøre rundt i denne sørafrikanske byen som er fullspekket med alt som du forventer av en storby på denne størrelsen. Med leiebil fra Cape Town internasjonale flyplass kan du enkelt ta den cirka 80 kilometer kjøreturen sørover til den imponerende odden Kapp det Gode Håp med uforglemmelig utsikt over Atlanterhavet. Sixt bilutleie på Cape Town internasjonale flyplass er inngangsbilletten din Sør-Afrikas tredje største by.
Show more
Greit å vite når du leier på Cape Town Int. Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Cape Town Int. Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Cape Town Int. Flyplass må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Cape Town Int. Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Cape Town Int. Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Cape Town Int. Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Cape Town Int. Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Cape Town Int. Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Cape Town Int. Flyplass

Vis mer