Bilutleie
Cape Town Int. Flyplass
Kollaps
Sør-Afrika // Cape Town // Cape Town Int. Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil på Cape Town internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Cape Town Int. Airport
  7525 Cape Town ZA +27-112309999
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: CPT
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Få mest mulig ut av ditt opphold i Sør-Afrika med leiebil fra Cape Town internasjonale flyplass. Sixt er en av de største og eldste leiebiltilbyderne i bransjen, og dermed er du sikret topp service samt pålitelige kjøretøy. Kategoriene du kan velge mellom er brukervennlige familiebiler, økonomibiler til lave priser eller 4x4 dersom du vil på landturer med veier av varierende kvalitet. Du får flere forsikringer inkludert i prisen slik at du kan kjøre trygt rundt, og air condition blir godt å ha i dette klimaet. Andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem slik at du finner fort frem eller ekstra sjåførtillatelse er alltid tilgjengelig for et mindre beløp.

Hvordan leie bil på Cape Town internasjonale flyplass?

Cape Town internasjonale flyplass (CPT) er en av de travleste på hele det afrikanske kontinentet med rundt 10 millioner passasjerer hvert år. Til tross for flyplassens størrelse, er den både oversiktlig og godt skiltet, noe som gjør det enkelt å finne frem til Sixt i bilutleieområdet. Her vil papirarbeidet være raskt unnagjort så du kan sette deg bak rattet i ditt personlige kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Cape Town

Du vil fort forstå at en leiebil vil være et praktisk gode her i Cape Town, eller Kappstaden som byen også kalles. Med mange natur- og storbyopplevelser er dette en ettertraktet destinasjon for turister fra hele verden. Med det spektakulære platåfjellet Table Mountain som bakteppe, kan du kjøre rundt i denne sørafrikanske byen som er fullspekket med alt som du forventer av en storby på denne størrelsen. Med leiebil fra Cape Town internasjonale flyplass kan du enkelt ta den cirka 80 kilometer kjøreturen sørover til den imponerende odden Kapp det Gode Håp med uforglemmelig utsikt over Atlanterhavet. Sixt bilutleie på Cape Town internasjonale flyplass er inngangsbilletten din Sør-Afrikas tredje største by.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Cape Town Int. Flyplass CPT Cape Town Int. Airport 7525 Cape Town -33.969444, 18.597222 +27-112309999

Sixtstasjon Cape Town Int. Flyplass CPT

Cape Town Int. Airport
7525 Cape Town
 
Telefon +27-112309999

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service