Bilutleie på Portoroz/Kempinski Palace

 

Mest populære i Portoroz/Kempinski Palace

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Portoroz/Kempinski Palace som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Portoroz/Kempinski Palace-stasjon

Adresse

Hotel lobby, 6320 Portoroz, Slovenia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 19:00
Lør - Søn
09:00 - 12:00
Helligdager
09:00 - 12:00

Våre tjenester ved Portoroz/Kempinski Palace

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I glamorøse omgivelser på Kempinski Palace Hotel i Portorož, vil du bli møtt av Sixt sitt erfarne team som gjerne bistår deg i valg av kjøretøy og ekstratjenester. Portorož er en favoritt blant slovenere som sommerdestinasjon, og det med god grunn. Den vakre havnebyen med flere vakre strender, har en perfekt lokasjon på Slovenias korte kyststripe mot Adriaterhavet, og flere andre attraktive destinasjoner ligger innen rekkevidde. Kjør langs havneområdet og nyt utsikten utover Triestebukten og ta gjerne en titt på de mange båtene på den imponerende marinaen. Sixt sin filial for bilutleie på Kempinski Palace Portorož ligger vegg i vegg med en rekke andre hoteller, spisesteder og barer, og er derfor lett tilgjengelig med kollektivtransport fra flyplassen i sør eller andre nærliggende byer.
Hvordan skaffe leiebil på Kempinski Palace i Portorož? Vi i Sixt søker stadig etter nye måter å forbedre oss på til det beste for kundene våre, og det vil du erfare når du ankommer Sixt på Kempinski Palace Hotel i Portorož. Her kan du velge blant sedan og stasjonsvogn for praktisk bruk, økonomibiler til lave priser, minibusser for dere som er mange på reise eller robuste 4x4 for ekstra motorkraft. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan utforske området fritt med fri kjørelengde som alltid er inkludert, og tredjepartforsikring er også forhåndsbetalt. Oppgraderinger som GPS og "internet to go" vil sørge for enklere fremkommelig på din reise i Slovenia. Med leiebil fra Kempinski Palace i Portorož har du spennende eventyr i vente.
Show more

Greit å vite når du leier på Portoroz/Kempinski Palace

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Portoroz/Kempinski Palace?
For å leie en bil med SIXT ved Portoroz/Kempinski Palace må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Portoroz/Kempinski Palace.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Portoroz/Kempinski Palace?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 15 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Portoroz/Kempinski Palace

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Portoroz/Kempinski Palace?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Portoroz/Kempinski Palace?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Portoroz/Kempinski Palace

Vis mer