Bilutleie
Singapore Jurong German Centre
Kollaps
Singapore // Singapore // Singapore Jurong German Centre
Endre personlige detaljer

Leiebil Singapore Jurong German Centre: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: International Business Park 25
  609916 Singapore SG +65-64239566
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: SINC02
Åpningstider
Ma. - Fr.10:00 - 17:00
 
 

Velkommen til Sixt sin stasjon for bilutleie på German Centre i Singapore. Her på byens vestkant, plassert midt i Singapores International Business Park (IBP), befinner du deg i sentrum av byens mest innovative selskaper. En ti minutters kjøretur unna finner du SP Convention Centre, en av byens mange konferansesentre. I umiddelbar nærhet til Pandan Bay og den vakre kinesiske hagen utgjør bydelen Jurong et ypperlig utgangspunkt for oppdagelsesferden. Med egen leiebil kommer du deg lett herfra til det dampende naturreservatet Bukit Tima ved foten av Singapores høyeste fjell ved samme navn. Her lever flere trearter enn på hele det nordamerikanske kontinentet, og disse beskytter det som er igjen av Singapores ville dyr. Legg kursen sørøstover til Singapores sørlige spiss Sentosa Island, en hel øy med moro i form av surfing, akvarium, strandklubber, Universal Studios fornøyelsespark og førsteklasses restauranter.

Vær fri til å utforske Singapore med egen leiebil

Det er mange fordeler ved å leie bil ved German Centre i Singapore. Blant vårt utvalg av moderne og brukervennlige kjøretøy vil du enkelt kunne finne den perfekte bilen for din reise. Her kan du velge blant kompakte og gunstige familiebiler i ulike prisklasser. Vi har inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen med alle våre leiebiler ved German Centre i Singapore. Dermed kan du slippe å tenke på tilbakelagte avstander underveis. Tilleggsgoder som GPS og en ekstra sjåførtillatelse kan lønne seg å reservere på forhånd hvis du planlegger lengre kjøreturer. Vi vil sørge for at du får et kjøretøy i den kategorien du har bestilt selv om vi ikke kan love deg en spesifikk modell. Tilgjengeligheten kan nemlig variere ved ankomst.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.10:00 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Singapore Jurong German Centre SINC02 International Business Park 25 609916 Singapore 1.324743, 103.746770 +65-64239566

Sixtstasjon Singapore Jurong German Centre SINC02

International Business Park 25
609916 Singapore
 
Telefon +65-64239566

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service