Bilutleie på Beograd/Hotel Hyatt

 

Mest populære i Beograd/Hotel Hyatt

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beograd/Hotel Hyatt som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Beograd/Hotel Hyatt-stasjon

Adresse

Milentija Popovica 5, 11070 Beograd, Serbia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 17:00
Lør
09:00 - 15:00
Søn
12:00 - 17:00

Våre tjenester ved Beograd/Hotel Hyatt

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På en av de beste adressene i Serbias hovedstad finner du Sixt sin filial på det 5-stjerners hotellet Hyatt Regency Beograd. Møt opp i luksuriøse omgivelser og bli godt mottatt av våre serviceinnstilte medarbeidere som vil besvare alle dine spørsmål og sørge for effektiv ekspedering frem til din leiebil. Besøk Vennskapsparken like mot nord som ligger flott plassert ved Donaus elvebredde. Hotellet ligger kun en 5 minutters kjøretur fra Beograd sentrum og besøker du byen i forretningsøyemed, kan det være greit å være klar over at messe- og sportssenteret Sava Centre og KOMBANK Arena ligger like i nærheten. Flyplassen ligger også kun en 10 minutters drosjetur fra Sixt bilutleie på Hyatt Regency Beograd.
Hvordan skaffe leiebil på Hyatt Regency Beograd?

Hvordan skaffe leiebil på Hyatt Regency Beograd?

Sixt sitt utvalg av leiebiler på Hyatt Regency i Beograd kommer fra noen av verdens mest fremtredende bilfabrikanter. Vi tilbyr biler som passer til enhver smak, og du kan velge mellom sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler, minibusser dersom du har stort reisefølge eller solide 4x4 for ulendt terreng. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Nyttige ekstragoder som air condition og lokasjonstillegg kommer alltid medberegnet i prisen, og vi beskytter deg mot ekstrautgifter ved å inkludere flere forsikringer og gebyrer. Dersom du trenger å tilpasse kjøretøyet ytterligere for ditt opphold i Serbia, tilbyr vi oppgraderinger som navigasjonssystem og mulighet for ekstra sjåfør for små ekstrabeløp. Sixt bilutleie på Hyatt Regency Beograd venter på å kunne betjene deg.
Show more

Greit å vite når du leier på Beograd/Hotel Hyatt

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Beograd/Hotel Hyatt?
For å leie en bil med SIXT ved Beograd/Hotel Hyatt må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Beograd/Hotel Hyatt.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Beograd/Hotel Hyatt?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 19 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Beograd/Hotel Hyatt

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Beograd/Hotel Hyatt?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Beograd/Hotel Hyatt?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?