Bilutleie
Yanbu
Kollaps
Saudi-Arabia // Yanbu
Endre personlige detaljer

Leiebil Yanbu: Sixt Bilutleie online

Yanbu ligger langs Saudi-Arabias vestkyst og grenser dermed til det kjente Rødehavet, og tar du en kjøretur langs kyststrøket, vil du finne mange andre spennende destinasjoner. Sixt streber alltid etter å være din lokale leiebilforhandler, og vi har blant annet en filial for bilutleie på Yanbu flyplass (YNB) siden mange ankommer byen derfra. Her finner du et kjøretøy i kategoriene økonomibiler til konkurransedyktige priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som er som skapt for oppdagelsesturer, minibusser med seteplass til alle eller et utvalg lekre sportsbiler du kan skjemme deg selv bort med. Det er alltid air condition installert i våre modeller så du har effektiv temperaturregulering underveis.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Enkelt å leie bil i Yanbu

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Yanbu og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du benytter deg av Sixt, har du sjansen til gratis kansellering siden vi lever i uforutsigbare tider, og flere forsikringer er allerede medberegnet i prisen. Skulle du trenge mer utstyr, har vi alltid nyttige tilleggstjenester tilgjengelig, for eksempel navigasjonssystem og mulighet for ekstra sjåførtillatelse. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Yanbu

Familier vil nok ha stor glede av å besøke Yanbu vannpark som byr på våt moro for alle aldersgrupper, og strender finnes det også plenty av her. Prøv en oppdagelsestur langs kysten og se alle småbyene som dukker opp, og kjører du mot øst lenger inn i Saudi-Arabia, ser du en spektakulær blanding av ørken og fjell. Storbyen Medina er fullt mulig å nå når du er mobil med ditt eget kjøretøy, så ikke nøl med å leie bil i Yanbu.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service