Bilutleie
Riyadh Flyplass Terminal 1
Kollaps
Saudi-Arabia // Riyadh // Riyadh Flyplass Terminal 1
Endre personlige detaljer

Leiebil Riyadh Flyplass Terminal 1: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: International Arrival
  13458 Riyadh SA +966-568981946
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: RUH
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Med leiebil fra Riyadh flyplass, terminal 1 sørger Sixt for enkel og rimelig transport i Saudi-Arabias hovedstad, uansett om du kommer i forbindelse med jobb eller som ferierende. Fra vår moderne bilflåte, med modeller fra verdensledende leverandører, vil du med stor sannsynlighet finne en leiebil som passer dine reiseplaner. Velg blant kategorier som brukervennlige økonomibiler til gunstige priser, minibusser så hele storfamilien får plass, 4x4 eller en luksusmodell for litt ekstra spenning. Vi inkluderer alltid lokasjonstillegg og flere forsikringer i prisen, og air condition blir alltid hyppig brukt av våre kunder. Når du bestiller over nett eller telefon, kan du også skaffe deg tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS.

Hvordan leie bil på Riyadh flyplass, terminal 1?

Flyplassen i Riyadh (RUH) kalles også Kong Khalid internasjonale lufthavn og har en av de flotteste terminalbygningene du noen gang har sett. Her er alt svært elegant og oversiktlig, noe som gjør det til en enkel sak å finne frem til Sixt sin skranke i bilutleieområdet. Ettersom lufthavnen ligger over 3 mil fra hovedstaden, er det svært praktisk å hente din leiebil direkte etter ankomst. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev Saudi-Arabias sentrale byområder

I Saudi Arabias hovedstad vil du se mange eksempler på hva oljemilliardene brukes til av enorme byggverk. Benytt leiebilen fra Riyadh flyplass til å kjøre langs brede avenyer med skyskrapere på begge sider eller ta hele familien med til Riyadh Zoo med mange forskjellige dyrearter. Frister det mer med shopping i denne metropolen, er det et rikelig utvalg av eksklusive merkevarer og billige kjedebutikker. Sixt bilutleie på Riyadh flyplass, terminal 1 vil ordne det slik at oppholdet ditt her blir stressfritt og fylt av opplevelser.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Riyadh Flyplass Terminal 1 RUH International Arrival 13458 Riyadh 24.958761, 46.701359 +966-568981946

Sixtstasjon Riyadh Flyplass Terminal 1 RUH

International Arrival
13458 Riyadh
 
Telefon +966-568981946

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7