Bilutleie
Medina
Kollaps
Saudi-Arabia // Medina
Endre personlige detaljer

Leiebil Medina: Sixt Bilutleie online

Medina ligger i det indre Saudi-Arabia der du finner mye fjell og ørkenlandskap, og selve byen har over 1 million innbyggere og mye interessant å by på. Siden det er begrenset med tilbud for kollektivtrafikk, er det helt ideelt med leiebil i Medina for å kunne lettest komme seg fra A til B. I sortimentet vårt har vi et stort utvalg kjøretøy, for eksempel sedaner og stasjonsvogner for familien og kompaktbiler for deg som ikke trenger mye plass. Videre har vi tøffe SUV-modeller som har god plass til både bagasje og passasjerer, og selvsagt har vi også sportsbiler som gir deg ekstra kjøreglede gjennom ørkenlandskapet i Saudi-Arabia.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Enkelt å booke leiebil i Medina

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Medina og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden lange reiser noen ganger byr på forsinkelser, er det alltid mulig booke om eller kansellere ordren før du har hentet bilen, og tredjepartforsikring er også alltid medberegnet i prisen. På nettsidene våre har du full oversikt over utvalget vårt, og du får full kontroll over totalprisen. Flere nyttige tilleggstjenester kan du også skaffe deg for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan gjøre med leiebil i Medina

Medina har stor betydning for befolkningen i Saudi-Arabia siden byen rommer flere av verdens eldste moskeer, og det er her profeten Mohammed har sitt gravsted. Du kan derfor kjøre rundt i byen og beundre de storslåtte moskeene med utsøkte detaljer i arkitekturen, og Medina museum inneholder mye interessant. King Fahd Garden er et fint sted for å samle krefter, og med eget kjøretøy i området vil det ikke skorte på opplevelser med Sixt bilutleie i Medina.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7