Bilutleie
Abha
Kollaps
Saudi-Arabia // Abha
Endre personlige detaljer

Leiebil Abha: Sixt Bilutleie online

Abha er en by i Saudi-Arabia som er noe for seg selv, siden den ligger på rundt 2200 meters høyde over havet. Dermed vil du få praktfull utsikt når du kjører rundt med leiebil i Abha, og fjellandskapet her vil fort gjøre sterkt inntrykk på deg. Sixt er en av de eldste og dermed mest erfarne leiebiltilbyderne på markedet, og i bilflåten vår har vi et stort utvalg kjøretøy som passer for enhver smak. Her finner du nemlig økonomibiler til overraskende lave priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som passer ypperlig for fjellandskapet her, minibusser for deg som har mange med deg på tur, eller sportsbiler som du kan ha det litt moro med langs veiene.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Enkelt å skaffe seg leiebil i Abha

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Abha og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition installert i alle modellene våre, noe som vil bli helt uvurderlig på disse breddegradene, og gratis ombooking er mulig når du betaler ved oppmøte, dersom noe uventet skulle oppstå. Tjenester som GPS for enkel navigasjon og barnesete til junior er tilgjengelige for små ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Abha

Det er et svært utbredt og godt vedlikeholdt veinett i Saudi-Arabia, og dermed får du en behagelig kjøretur når du skal utforske byen. Det er faktisk flere parker i Abha, spesielt kan nevnes Green Mountain som er et meget interessant sted og helt spektakulært opplyst om kvelden. Abha byr på flere fine museer som du lett kan oppsøke med kjøretøyet ditt, og mot vest finner du vakkert fjellandskap. Sixt bilutleie i Abha venter på ditt oppmøtet.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service