Bilutleie
Sochi
Kollaps
Russland // Sochi
Endre personlige detaljer

Leiebil Sochi: Sixt Bilutleie online

Sochi er ikke bare en fordums OL-by, men rommer også mye du kan oppleve i alle sesonger. Byen byr nemlig på mange vannaktiviteter takket være beliggenheten ved Svartehavet, og det er ikke langt til store fjell som du lett kan komme til med leiebil fra Sochi. Vårt utvalg her består av kjøretøy i ulike kategorier, som stasjonsvogner og sedaner til allmenn bruk og med god bagasjeplass, økonomibiler til konkurransedyktige priser eller 4x4 som passer perfekt til turer utenfor allfarvei. Det følger fri kjørelengde med samtlige kjøretøy fordi vi vet hvor mye det er å oppleve i denne delen av Russland, og air condition gjør at du slipper ubehagelige temperaturer.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du ordner med leiebil i Sochi

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Sochi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Som vanlig med Sixt vil du nyte god kundeservice, og i den anledning har vi inkludert en rekke forsikringer i prisen uansett hvilken kategori du velger. Vår filial ligger på Sochi lufthavn (AER) der det er enkelt å få øye på logoen vår. Tilleggstjenester som barnesete og navigasjonssystem kan skreddersy kjøretøyet til dine behov. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Sochi

Dette er en populær ferieby, spesielt for russerne selv, siden den har nesten subtropisk klima om sommeren. Her er også mange deilige strender, og vannaktiviteter som kiteboarding og snorkling er fullt mulig å foreta seg her. Sochi er også en veldig grønn by og har mange parker der du kan nyte ro og fred, samt at byen har mange monumenter og statuer du kan iaktta. La Sixt bilutleie i Sochi bli ditt førstevalg når du skal oppleve denne perlen i Russland.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service