Bilutleie
Saratov Flyplass Gagarin
Kollaps
Russland // Saratov // Saratov Flyplass Gagarin
Endre personlige detaljer

Leiebil Saratov Flyplass Gagarin: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Saburovka
  410532 Saratov RU +7-4955891111
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: GSV
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Den nye Gagarin internasjonale flyplass (GSV) åpnet august 2019, og erstatter dermed Tsentralny som hovedflyplass i regionen. Flyplassen er oppkalt etter den russiske kosmonauten Yury Gagarin, og ligger bare 20 kilometer utenfor den russiske storbyen Saratov. Med leiebil fra Saratov flyplass Gagarin kan du enkelt utforske denne viktige havnebyen som kan skryte av en lang og innholdsrik historie. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg av kompaktbiler, stasjonsvogner og robuste 4x4 som tåler røft terreng. Sixt bilutleie på Saratov flyplass Gagarin kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Praktisk med leiebil på Saratov flyplass Gagarin

Du finner Sixt bilutleie i ankomsthallen på Gagarin flyplass der våre erfarne ansatte sørger for at leiebilen står klar like etter at du har fått bagasjen din. Stasjonen tilbyr flere tilleggstjenester, blant annet vinterutstyr når været krever det eller barneseter hvis du har med deg hele familien. Du kan også velge GPS som sørger for enkel navigasjon i Saratov, og mot et lite tillegg i prisen kan du også velge ekstra sjåfør. Med gratis kansellering og ombooking gjør vi det også enklere for deg hvis det skulle oppstå endringer i reiseplanene dine. Sixt leiebil på Saratov flyplass Gagarin har i tillegg fri kjørelengde, slik at du virkelig kan utforske dette spennende området.

Her er noe av det du kan se og gjøre med leiebil fra Saratov flyplass Gagarin

Saratov er en stor by som ligger langs elven Volga i sørøstlige Russland. Byen er et viktig kulturelt og vitenskapelig senter i regionen, med avslappende atmosfære og ekte russisk sjarm. Byen har et stort utvalg av teater, opera og ballett, og med utallige museer kan man fordype seg i den russiske kunsthistorien. Reiser du sammen med barna, bør du absolutt ta turen innom den flotte Lukomorie-parken. Med bilutleie fra Saratov flyplass Gagarin kan du også utforske de mange småbyene som ligger langs Volga - et område som viser deg Russland fra sin beste side.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Saratov Flyplass Gagarin GSV Saburovka 410532 Saratov 51.717690, 46.169922 +7-4955891111

Sixtstasjon Saratov Flyplass Gagarin GSV

Saburovka
410532 Saratov
 
Telefon +7-4955891111

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service