Bilutleie
Samara
Kollaps
Russland // Samara
Endre personlige detaljer

Leiebil Samara: Sixt Bilutleie online

Det er mye fin natur og mange severdige byer som ligger langs Volga. Det er enklest å se alt dette med en leiebil i Samara, som Sixt med glede vil skaffe deg. Vi har et utvalg av topp moderne kjøretøy i sortimentet som vil sørge for knirkefri transport i denne delen av Russland. Velg blant kompaktbiler og familiebiler til allmenn bruk, SUV-er og ikke minst minibusser med plass til alt og alle. Du kan forhåndsbestille over både nett eller telefon - dermed vil kjøretøyet ditt stå helt klar til bruk når du ankommer Samara. Det er fint med bilutleie i Samara, ikke sant?

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du leier bil i Samara

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Samara og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi er lokalisert på Kurumoch internasjonale lufthavn (KUF), slik at du så raskt som mulig skal kunne starte motoren og begynne oppholdet ditt. Våre velkledde medarbeidere vil ta deg godt imot og sørge for en god start. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Glem ikke våre tilleggstjenester som forenkler kjøreturen, som barnesete og ekstra sjåfør.

Hva du kan få sett og gjort med leiebil i Samara

Det er store naturforekomster av olje i Samara, så for den forretningsreisende passer filialen vår på flyplassen ypperlig. Ved elvedeltaet hvor elven Samara møter Volga, kan du se et rikt fugleliv. Landskapet rundt Samara er veldig åpent og flatt, og nasjonalparken Samarskaya Luka har spesielt mye vakkert å by på. Den fine byparken som er dedikert til romfareren Yurij Gargarin er en fin grønn lunge midt i asfaltjungelen. Forhåndsbestill en leiebil i Samara for å nyte personlig transport i det varierte Russland.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service