Bilutleie
Moskva Sjeremetjevo AP T-D
Kollaps
Russland // Moscow // Moskva Sjeremetjevo AP T-D
Endre personlige detaljer

Leiebil Moskva Sjeremetjevo AP T-D: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Terminal D
  103340 Moscow RU +7-4955891111
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SVO
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Skal du til Moskva for forretninger eller fornøyelser, kan Sixt være behjelpelig med å skreddersy en leiebil fra vår bilutleie på Moskva Sheremetyevo flyplass. Vi har lang erfaring i bransjen og en bilflåte som består av modeller fra de mest anerkjente fabrikantene. Kategoriene vi tilbyr er sedan og stasjonsvogn som passer ypperlig for familieturen, solide 4x4 for langturer eller minibusser dersom dere er et stort reisefølge. Vi setter kundens sikkerhet høyt ved blant annet å inkludere forsikringer mot skader og tyveri i prisen, og du får ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller. Tilleggstjenester som barnesete og navigasjonssystem kan lett skaffes når du reservere din leiebil fra Moskva Sheremetyevo flyplass.

Hvordan leie bil på Moskva Sheremetyevo flyplass?

Moskva Sheremetyevo flyplass (SVO) er en av tre flyplasser som betjener Moskva og omegn. Med sin beliggenhet omtrent 3 mil nordvest for Russlands hovedstad kommer du deg enkelt frem til ditt reisemål med leiebil fra Sixt bilutleie på Moskva Sheremetyevo flyplass. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Trenger du reisetips i denne enorme byen, kan du gjerne spørre våre vennlige ansatte om de beste plassene.

Moskva — et av verdens mest betydningsfulle politiske og kulturelle senter

Med leiebil fra Moskva Sheremetyevo flyplass kan du raskt befinne deg i Moskvas skyskraperdistrikt som sørger for ekte storbyfølelse i det som regnes som Europas største byområde. Her finner du kjøpesentre der du lett kan bruke en formue på merkevarer og på Bolsjojteatret settes det opp store forestillinger innen ballett og opera. Gå heller ikke glipp av Frelseren Kristus-katedralen som er den høyeste russisk-ortodokse kirken i verden. I en storby som Moskva er det svært praktisk med et eget kjøretøy som raskt frakter deg mellom de ulike severdighetene og bydelene. Sixt bilutleie på Moskva Sheremetyevo flyplass vil hjelpe deg i gang med ditt opphold i Russland.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Moskva Sjeremetjevo AP T-D SVO Terminal D 103340 Moscow 55.972778, 37.414722 +7-4955891111

Sixtstasjon Moskva Sjeremetjevo AP T-D SVO

Terminal D
103340 Moscow
 
Telefon +7-4955891111

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service