Bilutleie
Krasnodar Flyplass Pashkovsky
Kollaps
Russland // Krasnodar // Krasnodar Flyplass Pashkovsky
Endre personlige detaljer

Leiebil Krasnodar/Pashkovsky lufthavn: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Evdokii Bershanskoy str. 355
  350912 Krasnodar RU +7-4955891111
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KRR
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Krasnodar har en svært fordelaktig beliggenhet med nærhet til en lang kystlinje og noen av Europas høyeste fjelltopper mot sørøst. Det er helt klart best å ha sitt eget kjøretøy her i Russland hvor avstandene er store. Det er dessuten både tid og penger å spare siden vi har noen av de laveste prisene på markedet. Sixt bilutleie på Krasnodar flyplass har kategoriene familiebiler til normalt bruk, rimelige økonomibiler, firehjulstrekkere som passer bra til langturer og minibusser med mye plass. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens den spesifikke bilmodellen er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hvordan du leier bil på Krasnodar flyplass

Du kan både bestille over telefon eller på de brukervennlige nettsidene våre, eller møte opp hvis du allerede befinner deg i området. Krasnodar flyplass (KRR) kalles også for Pashkovsky lufthavn, og er lokalisert i den østlige utkanten av byen, omtrent 12 kilometer fra bykjernen. Vinterdekk er alltid inkludert dersom det skulle være snøføre, og fri kjørelengde gir deg null begrensninger. Flere forsikringer er inkludert i prisen, og du kan få nyttige tilleggstjenester for en billig penge. Sixt bilutleie på Krasnodar flyplass gir deg altså mange fordeler.

Se alt det spennende med leiebil fra Krasnodar flyplass

Flyplassen ligger rett ved et område preget av to store innsjøer, og det er mye fugleliv å se i det vann- og gressrike landskapet. Når du kommer inn i Krasnodar vil du se mange vakre byggverk, blant annet kirker og kulturbygg som byens bibliotek. De shoppingglade bør definitivt besøke det enorme kjøpesenteret Oz, som er det største i det sørlige Russland og ser ut som en romstasjon. Mye fint venter deg når du leier bil på Krasnodar flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Krasnodar Flyplass Pashkovsky KRR Evdokii Bershanskoy str. 355 350912 Krasnodar 45.033649, 39.139260 +7-4955891111

Sixtstasjon Krasnodar Flyplass Pashkovsky KRR

Evdokii Bershanskoy str. 355
350912 Krasnodar
 
Telefon +7-4955891111

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service