Bilutleie
Kazan
Kollaps
Russland // Kazan
Endre personlige detaljer

Leiebil Kazan: Sixt Bilutleie online

Du kan dra hvor som helst i Kazan med stil når du prøver Sixt bilutleie. Vi tilbyr god kundeservice og har et prisnivå som gjør at du vil få et komplett opphold i Russland. Kjøretøyene du kan velge mellom har alltid det nyeste innen teknologi installert ettersom vi oppgraderer dem ofte. Velg fritt blant firehjulstrekkere eller familiebiler i utvalget vårt. Vi har også minibusser med mange seter. Siden fri kjørelengde alltid er medberegnet i prisen, kan du se Kazan på kryss og tvers uten å tenke på avstanden. Uansett hva som er formålet med reisen, vil en leiebil i Kazan gjøre at transporten går som smurt.

 
 • Kazan Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroport 1
  420017 Kazan

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Du kan uten problemer leie bil i Kazan

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kazan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk er alltid inkludert uten ekstra kostnad ettersom det fort kan bli kaldt i Russland. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan også velge blant tilleggstjenester som barnesete hvis minsten er med, eller ekstra sjåfør for lange og krevende kjøreturer.

Opplev arkitektur og natur med leiebil i Kazan

Når du kjører over broene som knytter de to bydelene sammen, er det mye fint du vil se. Kazan Kremlin har mange storslåtte byggverk du kan beundre, som for eksempel moskeen Kul Sharif. Chornoye Ozero like i nærheten er et flott parkområde med mye vann og grøntområder. For barnefamilien vil et besøk til vannparken Riviera Aquapark være helt obligatorisk. I det store kjøpesenteret Park House kan man fort tilbringe hele dagen mens man ser etter gode kjøp. Lenger mot nordvest ligger Mariy Chodra nasjonalpark som innbyr til fine naturopplevelser som et avbrekk fra storbyen. Sixt bilutleie i Kazan står alltid klare for å gi deg topp kundeservice!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service