Bilutleie
Baia Mare
Kollaps
Romania // Baia Mare
Endre personlige detaljer

Leiebil Baia Mare: Sixt Bilutleie online

Baia Mare ligger nord i Romania og er en av de eldste gruvebyene i landet. Med leiebil i Baia Mare kommer du deg rundt på en enkel og komfortabel måte, helt uten å måtte tenke på offentlig transport. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt valg av leiebil. Vi tilbyr blant annet en topp moderne bilpark med et godt utvalg av fasiliteter. Ved Cluj-Napoca flyplass, som er den nærmeste utleiestasjonen til Baia Mare, finner du typiske bybiler, sportsbiler og kabrioleter, samt SUV-er i forskjellige utgaver. Merk at Sixt ikke kan garantere en spesifikk modell, kun en bil innenfor den kategorien du booker.

 
 • Cluj-Napoca Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Ma. - Fr.08:30 - 19:00
  Lø.11:30 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Baia Mare

Ved vår stasjon for bilutleie i Baia Mare-området står personalet klart til å hjelpe deg i åpningstidene. Det enkleste er likevel å ordne det aller meste selv på våre nettsider før du reiser. På den måten er det bare å plukke opp bilen og kjøre av gårde til neste destinasjon. Her på hjemmesiden kan du lese mer om de ulike bilkategoriene, booke ekstratjenester som GPS, barnesete og ekstra sjåfør, og forhåndsbetale dersom du ønsker dette. Dermed kan du spare både tid og penger.

Ting å gjøre med leiebil i Baia Mare

Som en av de viktigste gruvebyene i Romania er Baia Mare full av historie rundt dette eldgamle arbeidet. Gruvemuseet vil gi innsikt i hvordan industrien har påvirket byen og områdene rundt, og ikke minst menneskene som bor her. Ved å kjøre et par timer til byen Cluj-Napoca vil du oppleve en annen side av landet, da dette er en mer utpreget turistby med enda flere attraksjoner. De rolige landsbyene Dej og Ghela ligger langs veien. Stopp her for en typisk rumensk lunsj, som kålruller eller en suppe som minner om gulasjsuppen fra nabolandet Ungarn. Rumenerne er stolte av sitt kjøkken og sine tradisjoner, og du bør ikke gå glipp av muligheter til å bli kjent med disse. Med leiebil fra vår stasjon for bilutleie i Baia Mare-området, får du et herlig opphold.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service