Bilutleie
Wrzesnia
Kollaps
Polen // Wrzesnia
Endre personlige detaljer

Leiebil Wrzesnia: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Wrzesnia har du et godt utgangspunkt for å besøke flere storbyer i Polen som Lodz, Poznan eller Warszawa, og Frankfurt i Tyskland ligger kun 200 kilometer unna. Sixt bilutleie i Wrzesnia tilbyr et stor utvalg topp moderne kjøretøy enten du besøker Wrzesnia som ferierende eller forretningsreisende. Velg blant romslige modeller som Toyota Rav 4 eller Ford S Max om du har bruk for ekstra passasjerer eller bagasje, eller unn deg en lekker BMW 5 fra vår premiumklasse.

 
 • Poznan Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 23:00
  Sø.13:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Poznan Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Wrzesnia, Polen

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Wrzesnia. Ankommer du med fly eller tog, finner du Sixt bilutleie strategisk plassert på flyplassen og sentralstasjonen i nabobyen Poznan. Herfra er det kun en knapp times biltur til Wrzesnia. Alle våre modeller har fri kjørelengde som gjør at du ikke trenger å ta hensyn til avstandene når du besøker denne delen av Polen. Ønsker å du å bestille ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør, kan dette være smart å gjøre på forhånd. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå klar for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Wrzesnia

Med sine knappe 30 000 innbyggere regnes Wrzesnia som en mellomstor by i vestre Polen. Byen har røtter tilbake til år 1256 og har gjennomgått kriger både med svenskene og tyskerne. Til tross for å ha blitt totalt nedbrent på 1600-tallet, gjenoppstod byen og fikk blant annet sitt eget marked og en kirke med tilhørende gravlund. Det røde rådhuset er et kjent byggverk med sentral beliggenhet. Med Sixt bilutleie Wrzesnia står du fritt til å oppdage det du ønsker av byen og de omkringliggende områdene i ditt eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service