Bilutleie
Szczecin
Kollaps
Polen // Szczecin
Endre personlige detaljer

Leiebil Szczecin: Sixt Bilutleie online

I Szczecin bor det godt og vel over 400 000 innbyggere, og dermed er den en av det vestlige Polens største byer og et viktigste senter for finans og kultur. Her finner du bygninger i et stort mangfold av byggestiler og fra forskjellige tidsepoker, og en svært travel havn der du kan iaktta det høye tempoet mens gods blir losset og lastet. Med leiebil i Szczecin åpner mange muligheter seg, ettersom du spontant kan reise til andre steder i regionen og landet. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg topp moderne kjøretøy i kategorier som økonomibiler, familiebiler eller minibusser med plass for ekstra passasjerer. Velkommen til Sixt bilutleie i Szczecin!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Szczecin?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Szczecin flyplass (SZZ) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt gir deg både tredjepartsforsikring og tyveribeskyttelse med alle sine kjøretøy, og et høyt antall kilometer inkludert i prisen gjør at du kan du bli lommekjent med byen og regionens veinett. Du kan når som helst gå inn på våre nettsider for å plukke ut flere tilleggsgoder for å utstyre bilen akkurat slik du vil ha den. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Szczecin

Szczecins slott er hertugene av Pommerns tidligere residens og utgjør i dag et storslått syn i bybildet. Her finner du flere restauranter og kaféer samt museer for de historieinteresserte. Kjør deretter nordover til Kasprowicza-parken, et flott grøntområde der du kan nyte roen og også bedrive mange aktiviteter. Pionier kino er en av de eldste i verden som fortsatt er i drift, og for de motorinteresserte er Det teknologiske museum verdt et besøk med et stort utvalg av gamle kjøretøy og trikker. Om kvelden er det spesielt vakkert å gå langs promenaden Waly Chrobrego, der alle lysene speiler seg i elven. La Sixt bilutleie i Szczecin være ditt første inntrykk av denne vakre byen i Polen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service