Bilutleie
Goleniow
Kollaps
Polen // Goleniow
Endre personlige detaljer

Leiebil Goleniow: Sixt Bilutleie online

Goleniow ligger i det nordvestre Polen, nær byen Szczecin. Herfra har du en god base for å utforske det vestlige Polen hvor du kan nyte roen i de landlige omgivelsene. Her er det skog, elver og innsjøer som innbyr til landturer, og byen er godt knyttet til de store motorveiene som gjør overfarten til større byer rask og effektiv. Kontakt Sixt bilutleie i Goleniow for tilbud om leiebil til konkurransedyktige priser. Hos oss kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler og premiumbiler eller minibusser med ekstra god plass. Velkommen til Sixt bilutleie i Goleniow!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Goleniow?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i området og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt beskytter alltid sine kunder mot tyveri og uhell med forsikrede biler, og air condition er også alltid inkludert. Oppgrader gjerne din leiebil i Goleniow med fri kjørelengde på våre nettsider og reserver andre tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS for å skreddersy leiebilen til ditt reiseformål. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Goleniow

Kjør til elven Ina som renner gjennom byen. Her kan du leie deg en kano og padle oppover elven samtidig som du tar innover deg det grønne landskapet. Rundt innsjøen Dabie finner du mange områder for rekreasjon og avslapning, og i byen kan du oppdage en annen atmosfære enn du finner i storbyene. Ta også den cirka halvtimes kjøreturen sørover til byen Szczecin for å oppdage alle dens severdigheter og attraksjoner, som Grumbkovs palass og flere vakre kirkebygg. Grensen til Tyskland er heller ikke lange bilturen unna, om en tur til storbyen Berlin skulle friste. Sixt bilutleie i Goleniow står til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7