Bilutleie
Trujillo
Kollaps
Peru // Trujillo
Endre personlige detaljer

Leiebil Trujillo: Sixt Bilutleie online

Det finnes vel ikke mye som er enklere enn å ha filialen for leiebil på en flyplass! Når du har forlatt bagasjebeltet, kan du finne logoen vår og få papirarbeidet raskt unnagjort. Uansett om du vil ha byferie eller vil opp i fjellene, finner du et passende kjøretøy i det varierte utvalget vårt. Sixt bilutleie i Trujillo har også biler for de som er mange eller få, med priser som er snille mot budsjettet ditt. En dag i Trujillo kan bestå av fjellturer om morgenen og bading ved Stillehavskysten når solen har stått på hele dagen. Du blir mye mer mobil når du har ditt eget kjøretøy.

 
 • Trujillo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er null problemer å leie bil i Trujillo

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Trujillo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden det er en lang reise til Peru, kan du ordne med gebyrfri kansellering eller ombooking dersom det oppstår noe uventet. Det er ingen sak å benytte seg av oss selv om du er under 25, og trofaste kunder tjener opp poeng. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Trujillo

Den historieinteresserte vil få mye utbytte av et opphold i Trujillo. Du kan se utviklingen av de gamle sivilisasjonene Moche og Chimu på flere steder nært byen. Det historiske senteret i byen har også mange godbiter å by på med tanke på arkitektur. Strendene ved Trujillo innbyr til et behagelig slaraffenliv, og med leiebilen din er det lett å være først ute på de beste badestedene. Kjører du videre langs kysten i Peru, vil du komme til flere elvedeltaer med et frodig landskap. Sixt bilutleie i Trujillo er klar til å utstyre deg med det du trenger!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service