Bilutleie
Lahore
Kollaps
Pakistan // Lahore
Endre personlige detaljer

Leiebil Lahore: Sixt Bilutleie online

Pakistans nest største metropolområde ligger helt åpent for deg når du leier bil i Lahore. Siden vi er plassert på Lahore flyplass (LHE), kan du trille hjulene i gang nesten rett etter ankomst, og det er enkelt å finne logoen vår i leiebilområdet. I utvalget til Sixt bilutleie vil både den med et lite og et stort budsjett finne noe passende, og likeså de med familier og alenereisende. Firehjulstrekkere er kjøretøy som passer til langturer ettersom de sitter godt på veien. Vi har naturligvis beste pris-garanti, slik at du skal slippe å lete lenge etter billigere selskaper. Det serviceinnstilte teamet vårt vil besvare alle spørsmål du måtte ha ved oppmøte

 
 • Lahore Flyplass

  Sixt Bilutleie
  DHA Phase VIII
  54792 Lahore

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det vil gå knirkefritt i å leie bil i Lahore

Ved å klikke på lenken ovenfor, får du opp mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lahore og ekstratjenestene som er tilgjengelige. I en millionby som Lahore, trenger du ubegrenset kjørelengde, noe Sixt tilbyr. Da kan du både utforske byen og landskapet rundt så mye du vil. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ekstra sjåfør og barnesete er tilleggstjenester som vil komme alle til gode.

Det er mye å få med seg med leiebil i Lahore

En god start på oppholdet ditt i Lahore ville være å kjøre til Walled City. Den har 13 porter, hvorav flere er godt bevarte, og vil få deg til å ta mange bilder. I Walled City er det svært mange kulturminner som gir deg et innblikk i Pakistans historie. Hvis du vil ut av byen, anbefaler vi Hiran Minar en times kjøring mot nordvest. Lahore ligger også i et frodig naturområde med mange landsbyer spredt rundt omkring. Sixt bilutleie vil være på pletten for deg og gi deg flere minneverdige opplevelser!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service