Bilutleie
Vösendorf
Kollaps
Østerrike // Vösendorf
Endre personlige detaljer

Leiebil Vösendorf: Sixt Bilutleie online

Vösendorf er en av forstedene til Wien, Østerrikes hovedstad, beliggende rett sør for storbyen. Siden det er en mye roligere stemning her enn i en travel millionby, er dette en god startbase for utforsking av Wien med leiebil. Hit kan du nemlig komme tilbake og samle krefter mens du nyter roen. Siden bysentrum ligger i betydelig avstand, er det desidert best med leiebil for å komme seg raskt fram til din destinasjon, og Sixt er alltid parat til å skaffe deg det du trenger. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler og varebiler, eller du kan unne deg selv noe godt med en luksusmodell.

 
 • Wien/Voesendorf
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Wien/Voesendorf

  Sixt Bilutleie
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Vösendorf?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Vösendorf og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Bli lommekjent med Wiens gatenett ved å utnytte den ubegrensede kjørelengden du får med alle Sixts modeller, og air condition er nesten alltid inkludert. Du kan alltid velge GPS og ekstra sjåfør blant andre tilleggsgoder, og med smarttelefon kan du velge deg modell ved utlevering. Vi lar deg også slippe stress ved å ha døgnåpent for både henting og levering av bilen.

Hva du kan oppleve med leiebil i Vösendorf

Landskapet rundt Wien er meget åpent og frodig, og i Vösendorf kan du kjøre langs åkrene og etterpå nyte kaffen på en rasteplass. Etterpå kan du kjøre inn til Wien, som er det naturlige reisemålet i området og som kan by på underholdning for alle aldersgrupper. Her er det dyrehage som hele familien kan besøke, og mange restauranter som har retter for enhver smak. Østerrikes parlament er et storslått bygg som ligger klar til å beundres, og det er lett å komme til med leiebil. Sixt bilutleie i Vösendorf har alt du trenger.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service