Bilutleie
Kaprun
Kollaps
Østerrike // Kaprun
Endre personlige detaljer

Leiebil Kaprun: Sixt Bilutleie online

Kaprun er et lite samfunn i Østerrike som mottar mange reisende i alle årets sesonger, grunnet de fantastiske forholdene for alpin og turopplevelser. Stedet er omringet av majestetiske fjell, med Store Wiesbachhorn som det mest fremtredende med 3 564 meters høyde. Dette er stedet for deg som vil oppleve vilt og uberørt landskap, og om vinteren er det fritt fram for å sette utfor de preparerte bakkene. Leiebil i Kaprun er helt uunnværlig for å finne ditt eget favorittsted, og Sixt kan tilby familiebiler som stasjonsvogn og sedan, firehjulstrekkere som tåler røffe snøforhold, eller luksusbiler dersom du virkelig vil kjøre med stil.

 
 • Kaprun

  Sixt Bilutleie
  Landesstrasse 30
  5710 Kaprun

  Ma. - Fr.09:00 - 12:00
   13:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Kaprun?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Kaprun og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med Sixt får du alltid ubegrenset kjørelengde, slik at du fritt kan utforske fjellandskapet, samt air condition for å holde en komfortabel temperatur. Flere tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør kan alltid velges på våre nettsider, og innlevering kan utføres når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kaprun

Kjør til Mooserboden dam, et av landets største damanlegg som er blitt en turistattraksjon grunnet den spektakulære utsikten derfra, hvor det også tilbys guidede turer. Kaprun slott er også verdt et besøk, der den ligger trykket opp mot fjellene og skuer ned mot dalene. Ellers er dette et paradis for skientusiaster, der du kan boltre deg i milevis med løyper for alle nivåer, og med ditt eget kjøretøy kommer du raskest fram til skianleggene. Den vakre byen Salzburg ligger heller ikke langt unna når du disponerer leiebil. Sixt bilutleie i Kaprun ønsker velkommen til mange uforglemmelige opplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7