Bilutleie i Volda

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Volda

Hvordan skaffe leiebil i Volda?

Hvordan skaffe leiebil i Volda?

Flere av Norges flotteste fjorder kan fritt utforskes med Sixt bilutleie i Volda. Stedet er et glimrende utgangspunkt for å få med seg Norges vakre fjordlandskap, og prisene våre er det vanskelig å finne maken til. Se vårt utvalg av kjøretøy og velg mellom sedaner og stasjonsvogner for allmenn bruk, minibusser for storfamilien eller premiumbiler for deg som vil ha noe ekstravagant. Sixt setter kundens sikkerhet i høysetet ved å inkludere forsikringer mot kollisjon og tyveri for alle modeller, og air condition blir alltid hyppig brukt.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Volda og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. GPS kan skaffes for en billig penge så du enkelt finner frem, og ekstra sjåførtillatelse lar dere dele på kjøringen mens dere utforsker Norges Vestlandskyst. Sixt sørgee for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vinterdekk kommer også godt med dersom det er glatt på de kuperte veiene, og en av våre filialer finner du strategisk plassert på Volda flyplass (HOV).
Hva du kan få med deg med leiebil i Volda

Hva du kan få med deg med leiebil i Volda

Volda kan bli inngangsporten til noe av det vakreste Norge har å by på — herfra er det nemlig kjøreavstand til mange fjorder og fjellandskap. Geirangerfjorden regnes som et av verdens vakreste fjorder og ligger i rimelig kjøreavstand fra Volda, mens Norges største isbre Jostedalsbreen også enkelt kan besøkes. Mange høye fjell omringer Volda, og med eget kjøretøy kan du lett komme deg opp på fjellene og nyte betagende utsikt. Det er heller ikke langt til Ålesund som regnes for å ha kanskje landets vakreste beliggenhet. Mange dører åpner seg for deg med leiebil i Volda.
Show more
Greit å vite når du leier i Volda
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Volda?
For å leie en bil med SIXT ved Volda må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Volda.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Volda?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Volda. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 3 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Volda

Hva trenger jeg for å leie en bil i Volda?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Volda?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Volda?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Volda

Vis mer