Bilutleie
Skien
Kollaps
Norge // Skien
Endre personlige detaljer

Leiebil Skien: Sixt Bilutleie online

Skien tilhører de større byområdene i Norge, fordi byen med tiden har vokst sammen med Porsgrunn i sør. Sixt har naturligvis en stasjon strategisk plassert i dette området. Med leiebil i Skien er det mye interessant å oppleve, og det kan ikke gjøres på en enklere måte enn med et komfortabelt kjøretøy. Hos oss finner du kategoriene familiebiler til allsidig bruk, miljøvennlige elbiler, solide 4x4 til bruk i kupert landskap, kompaktbiler for par eller alenereisende, kabrioleter, eller minibusser for deg med mange passasjerer. Sixt bilutleie i Skien har alltid gunstige priser, pluss en kundeservice som vil sørge for hyggelige opplevelser.

 
 • Skien Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Rektor Orns gate 32
  3717 Skien

  Ma. - Fr.09:00 - 14:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Skien

  Sixt Bilutleie
  Bedriftsvegen 92
  3735 Skien

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffer du deg leiebil i Skien?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Skien og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det kan være smart å oppgradere til GPS i kjøretøyet ditt dersom du skal bevege deg mye rundt i byområdet, pluss ubegrenset kjørelengde for den som skal kjøre mye rundt i Telemark og kyststrekningene mot sør. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan fint gjøre endringer på bestillingen din, og du vil alltid være godt forsikret når du velger oss.

Opplev denne spennende delen av Norge med leiebil i Skien

Skien ligger like ved kysten hvor det spesielt om sommeren er mange flotte destinasjoner, og DuVerden sjøfartsmuseum og vitensenter i Porsgrunn er virkelig verd et besøk. Mot nord kan du for eksempel komme deg til Norsjø, og ikke minst Bø Sommarland, som er Norges klart største vannpark og gir deg og familien vanvittig mye moro. Det er mange shoppingmuligheter i det store byområdet som Skien er del av, og Notodden Bluesfestival er en stor opplevelse for den kulturinteresserte. Sixt bilutleie i Skien venter på å behandle bestillingen din!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service