Bilutleie
Sarpsborg
Kollaps
Norge // Sarpsborg // Sarpsborg sentrum
Endre personlige detaljer

Leiebil Sarpsborg sentrum: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Johan Gundersens vei 2
  1711 Sarpsborg NO +47-90749811
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: XKQC01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Velkommen til Sixt bilutleie i Sarpsborg!

Som en av Norges største ti byer, er det en selvfølge at Sixt er tilstede med en stasjon for bilutleie i Sarpsborg. Enten du besøker Østfold i forbindelse med jobb eller som turist, vil en leiebil gi deg mobilitet og fleksibilitet til å kunne styre din egen timeplan. Du finner vår stasjon like ved E6 i sørgående retning fra Oslo. En kort spasertur unna finner du Sparta amfi som er hjemmearena for Sarpsborgs ishockeylag og Norges eldste arena. Fra Moss lufthavn Rygge kan du benytte deg av kollektivtrafikk som tar deg direkte til vår stasjon på under en time. Ta turen inn til Sarpsborg sentrum hvor du finner en rekke små butikker, museer og spisesteder, og om det skulle friste med en kjøretur til Sveriges grense i sør, er Svinesund kun en halv time unna.

Opplev Øst-Norge med leiebil fra Sarpsborg

Sixt sitt utvalg av leiebiler i Sarpsborg passer enten du reiser alene eller i en større gruppe. Med verdensledende bilmerker som Volvo, BMW og Mercedes-Benz i vår bilpark, kan vi tilfredsstille selv de mest kresne kunder. Velg din foretrukne kategori ved bestilling, så gjør vi vårt ytterste for at du også skal kunne få din foretrukne bilmodell. Alle våre biler har tredjepartsforsikring, 200 kilometer fri kjørelengde og lokasjonstillegg inkludert i leiebilavtalen. Har du bruk for ekstratjenester som hands-free, barnesete eller kanskje ønsker du å dele på å kjøre med en annen person, kan dette reserveres per telefon eller online når du foretar din bestilling.

Finn ut hva våre kunder sier om oss!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Sarpsborg XKQC01 Johan Gundersens vei 2 1711 Sarpsborg 59.283663, 11.080738 +47-90749811

Sixtstasjon Sarpsborg XKQC01

Johan Gundersens vei 2
1711 Sarpsborg
 
Telefon +47-90749811

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Fra bussterminalen, Storbyen Sarpsborg Følg St.Mariegt 400 m , ta til venstre inn på Hans Nilsen Hauges g 300 m til høyre inn på Korsgt 500 . Ta til høyre i rundkjøringen inn på Industriveien100 m Sixt i Sarpsborg ligger inne i bilforhandleren til Stamsaas. Til høyre inn på Byfoged Olsens vei ta til høyretil Statsminister Kolstadsvei så tar du til venstre på Syrinveien. Til høyre inn på Albert Moeskausvei og til venstre inn på Ordfører Thorbjørnsens vei. Til venstre inn på Johan Gundersens vei Sixt Sarpsborg ligger vis a vis E6 ved Sandesundbrua på venstre hånd fra Oslo ved Biltema


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service