Bilutleie i Ørsta

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Ørsta

Trygt og sikkert med leiebil fra Sixt i Ørsta

Trygt og sikkert med leiebil fra Sixt i Ørsta

Ørsta befinner seg på Vestlandet midt blant flere av de fineste fjordene Norge har å by på, dermed er det bare å benytte seg av Sixt bilutleie og komme i gang med utforskingen. Vi har blant de beste prisene du vil komme over, og et utvalg av kjøretøy som passer for alle sesonger og enten dere er mange eller få. Velg det du vil mellom kompaktbiler så du ikke bruker mye drivstoff, familiebiler til normalt bruk, 4x4 som passer ypperlig for fjellheimen, eller luksusmodeller for deg som setter pris på det lille ekstra. Vi har plassert stasjonen vår for leiebil på Ørsta/Volda flyplass (HOV) slik at det skal gå raskt å trille hjulene i gang.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ørsta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan bruke nettsidene våre, ringe til våre serviceinnstilte medarbeidere, men det går selvsagt også fint å bare møte opp på vår stasjon og etter kort tid ha egen leiebil i besittelse. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det kan også være smart å oppgradere til navigasjonssystem siden alle småveier og fergesamband kan virke litt forvirrende.
Se fjord og fjell med leiebil fra Ørsta

Se fjord og fjell med leiebil fra Ørsta

Geirangerfjorden regnes av mange som Norges vakreste, og det er relativt kort kjørevei dit fra Ørsta hvor landskapet langs veien vil gjøre et uutslettelig inntrykk. Mot sør ligger det sagnomsuste Hornindalsvatnet som er Europas dypeste, og det er fjell overalt du kan ta nærmere i øyesyn og nyte vakker utsikt fra. Litt nord for Volda ligger Skorgedalen nasjonalpark hvor du kan få sett mye fugleliv i skogene, og det er kort vei til den koselige jugendbyen Ålesund. Sixt bilutleie i Ørsta åpner mange dører for deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Ørsta
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ørsta?
For å leie en bil med SIXT ved Ørsta må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ørsta.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ørsta?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ørsta. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 3 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Ørsta

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ørsta?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ørsta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ørsta?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ørsta

Vis mer