Bilutleie
Ørsta
Kollaps
Norge // Ørsta
Endre personlige detaljer

Leiebil Ørsta: Sixt Bilutleie online

Ørsta befinner seg på Vestlandet midt blant flere av de fineste fjordene Norge har å by på, dermed er det bare å benytte seg av Sixt bilutleie og komme i gang med utforskingen. Vi har blant de beste prisene du vil komme over, og et utvalg av kjøretøy som passer for alle sesonger og enten dere er mange eller få. Velg det du vil mellom kompaktbiler så du ikke bruker mye drivstoff, familiebiler til normalt bruk, 4x4 som passer ypperlig for fjellheimen, eller luksusmodeller for deg som setter pris på det lille ekstra. Vi har plassert stasjonen vår for leiebil på Ørsta/Volda flyplass (HOV) slik at det skal gå raskt å trille hjulene i gang.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Trygt og sikkert med leiebil fra Sixt i Ørsta

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ørsta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan bruke nettsidene våre, ringe til våre serviceinnstilte medarbeidere, men det går selvsagt også fint å bare møte opp på vår stasjon og etter kort tid ha egen leiebil i besittelse. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det kan også være smart å oppgradere til navigasjonssystem siden alle småveier og fergesamband kan virke litt forvirrende.

Se fjord og fjell med leiebil fra Ørsta

Geirangerfjorden regnes av mange som Norges vakreste, og det er relativt kort kjørevei dit fra Ørsta hvor landskapet langs veien vil gjøre et uutslettelig inntrykk. Mot sør ligger det sagnomsuste Hornindalsvatnet som er Europas dypeste, og det er fjell overalt du kan ta nærmere i øyesyn og nyte vakker utsikt fra. Litt nord for Volda ligger Skorgedalen nasjonalpark hvor du kan få sett mye fugleliv i skogene, og det er kort vei til den koselige jugendbyen Ålesund. Sixt bilutleie i Ørsta åpner mange dører for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service