Bilutleie
Kaupanger
Kollaps
Norge // Kaupanger
Endre personlige detaljer

Leiebil i Kaupanger: Sixt Bilutleie online

Den aller beste måten å oppleve det Sogn og Fjordane har av naturopplevelser, er å leie en bil. Ved å benytte deg av en leiebil fra Sixt i Kaupanger kan du ha tettstedet som utgangspunkt for å oppleve blant annet Sognefjorden og fjellene rundt. Du kan velge mellom et stort utvalg kjøretøy når du bestiller leiebil i Kaupanger, både i luksus- og økonomiklassen. Trenger du en flott personbil til forretningsreisen? Eller kanskje en praktisk stasjonsvogn til familieferien? Eller har du mest behov for en stor varebil til flyttelasset? Alt dette kan du få hos Sixt bilutleie.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Leiebil i Kaupanger: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Kaupanger

Klikk over her for å lese mer om leiebiltjenester og leiebilkategorier som er tilgjengelige i Kaupanger. Når du bestiller leiebil i Kaupanger kan vi alltid garantere at du får den bilkategorien du ønsker, men vi kan ikke garantere for en bestemt modell. Du kan også se prisantydning på leiebilen her, og velge tilleggstjenester som ekstra sjåfør og forsikring, eller utstyr som barneseter og GPS. Vårt utleiekontor er også enkelt tilgjengelig når du ankommer Sogndal lufthamn, Haukåsen.

Kjøretur i Kaupanger med Sixt

Kaupanger er et flott og naturskjønt tettsted innerst i Sognefjorden vest i Norge. Det er en gammel handelsplass og havn med lang historie som strekker seg langt tilbake til vikingtiden. Den aller største attraksjonen som du kan se på kjøreturen i dette området, er Kaupanger stavkirke. Den er fra 1100-tallet, og er bygget i tre med en spennende arkitektur. I Kaupanger finner du også De Heibergske Samlinger på Sogn Folkemuseum, som er et av de eldste museene i Norge. Ved å hente en leiebil fra Sixt bilutleie i Kaupanger kan du oppleve hele området rundt tettstedet, som for eksempel Sogndal. Den såkalte «saftbygda» er svært koselig, og det ligger en rekke vann, elver og fjell rundt. Du kan også ta deg en tur på Supphellenipa, som er Sogndal kommunes høyeste punkt med over 1 720 meter over havet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service