Bilutleie
Førde
Kollaps
Norge // Førde
Endre personlige detaljer

Leiebil Førde: Sixt Bilutleie online

Førde er det mest folkerike området i Sogn og Fjordane, og stedet er inngangsporten til mange uforglemmelige naturopplevelser som gjør Norge helt unikt. Her på Vestlandet finner du mange fjorder der cruisebåter med passasjerer fra hele verden beundrer det maleriske landskapet, og turbusser kjører rundt i fjellene og stopper ved mektige fossefall. Med leiebil i Førde fra Sixt gjør du deg selv helt uavhengig av den offentlige transporten, som ofte fylles helt opp med turister. Du kan også bestemme ditt eget tidsskjema. Kategoriene du kan velge blant på vår stasjon for bilutleie i Førde, er 4x4 for god fremkommelighet, familiebiler, kompakte økonomibiler, premiumbiler av ekstra høy kvalitet eller minibusser med god plass til mange.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Førde?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for leiebil i Førde og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Air condition for effektiv temperaturregulering kommer med samtlige modeller, og flere nyttige forsikringer er alltid inkludert i prisen. For å tilpasse kjøretøyet til ditt reiseformål kan du bestille tilleggsgoder som GPS og barnesete. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Førde

Med leiebil fra Førde står du fritt til å utforske den 4 mil lange Førdefjorden som snor seg innover i landet. Oppe langs fjellskråningene kan du finne gamle setre som minner om fordums jordbruk i Norge. Flere steder finnes det også praktfulle utkikkspunkter som du spontant kan stoppe ved. For fiske kan du besøke det nesten eventyraktige Haukedalsvatnet, som ligger klemt mellom fjellene. Eller du kan bare nyte den tilbakelente atmosfæren mens du beveger deg gatelangs i Førde sentrum. Sixt bilutleie i Førde ser frem til å overlevere nøklene til din forhåndsbestilte leiebil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service