Bilutleie
Florø
Kollaps
Norge // Florø
Endre personlige detaljer

Leiebil Florø: Sixt Bilutleie online

Florø er Norges vestligste by, og byen oppleves best dersom man har en egen bil til transport. Det er enkelt å finne bilutleie fra Sixt i Florø, og med et eget transportmiddel kan du oppleve alt området har å by på. Du kan for eksempel få leiebil på Florø flyplass, FRO, eller på et av våre nærliggende kontorer, og vi har et utvalg av kjøretøy i kategorier som personbil, stasjonsvogn eller 4x4, i tillegg til større biler som varebiler. Uansett hva formålet med turen din er, så finnes det en leiebil for dine behov hos Sixt.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Fr.07:00 - 22:00
  Lø. - Sø.12:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebil i Florø: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Florø

Dersom du klikker over her, kan du lese mer om de forskjellige Sixt-stasjonene for bilutleie i Florø og området rundt. Du kan også se hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, og klikke deg videre for å beregne priser og bestille leiebil. Der kan du også se tilgjengelige ekstratjenester, for eksempel sjåfør, forsikring eller tilbehør som barnesete og GPS. Vi kan alltid garantere at bilkategorien du har bestilt, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell.

Kjøretur i Florø med Sixt

Florø er en herlig småby som har en virkelig trivelig atmosfære. Når man har hentet leiebilen på Florø flyplass, anbefales det å parkere bilen i sentrum og rusle en tur langs Strandgata, som er hovedgaten i byen. Der kan man handle, spise god mat og oppleve den koselige stemningen som Florø er kjent for. Du kan også hoppe i bilen og kjøre til nærliggende severdigheter i Sogn og Fjordane og i området rundt. Der finner du vakker natur som lokker deg til seg, med høye fjell og lange smale fjorder. Det er relativt korte avstander til Førde og Sandane, noe som gjør at du kan komme deg akkurat dit du ønsker på Nord-Vestlandet med en egen leiebil til din disposisjon. Dette er en spennende del av Norge som virkelig bør oppleves, og den oppleves best fra bilsetet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service