Bilutleie
Bygstad
Kollaps
Norge // Bygstad
Endre personlige detaljer

Leiebil Bygstad: Sixt Bilutleie online

Bygstad er en liten bygd i Gaular kommune i Sogn og Fjordane på vestkysten av Norge. Du kan bestille bilutleie i Bygstad hvor Førde flyplass, Bringeland, ligger. Med en leiebil fra Sixt kan du enkelt og komfortabelt oppleve det Vestlandet har å by på. Når du bestiller leiebil i Bygstad kan du velge bil fra et stort utvalg av bilkategorier, som for eksempel personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Du kan velge den bilen som passer deg og ditt behov best, uansett om du er på jakt etter et luksus- eller økonomi-alternativ.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Bygstad

Ved å klikke på linkene ovenfor kan du lese mer om hvilke leiebilkategorier som er tilgjengelige for bilutleie i Bygstad. Du kan i tillegg beregne priser på akkurat den leiebilen du ønsker, og samtidig bestille bilen over nettet. Vi sørger for at den bilkategorien du velger er tilgjengelig, men vi kan dessverre ikke love deg en bestemt bilmodell. Du kan også velge mellom en rekke leiebiltjenester som dekker alle dine ekstra behov, for eksempel barnesete, GPS og ekstra forsikring.

Kjøretur i Bygstad med Sixt

Det Bygstad helt vest i Norge er mest kjent for, er sin herlige natur i området rundt elven Gaula, fjorden Dalsfjorden og det karakteristiske fjellet Kvamshesten. Bygden er også kjent for å ha Norges eldste laksetrapp. Ved å bestille leiebil i Bygstad kan du enkelt se alle attraksjonene i nærområdet, men det gir også mulighet for å oppleve andre steder på Vestlandet. Hva med å kjøre til Førde? Byen ligger kun 20 km fra Bygstad og er velkjent som en kulturby hvor man kan oppleve museer, utstillinger og teater på nært hold. Du kan også ta en kjøretur langs Dalsfjorden, som Bygstad ligger helt innerst i. Med din leiebil fra Bygstad er det kun fantasien som setter stopper for hvor mye du kan oppleve av flotte naturopplevelser og spennende, norske småbygder.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service