Bilutleie
Ulset/Asane
Kollaps
Norge // Bergen // Ulset/Åsane
Endre personlige detaljer

Leiebil Ulset/Åsane: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Liavegen 12
  5132 Nyborg NO +47-98205852
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: BGON01
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 16:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Velkommen til Sixt bilutleie i Ulset/Åsane!

En liten halvtimes taxi-tur fra Bergen lufthavn, Flesland, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie på Ulset i Åsane bydel. Med Europavei 39 like utenfor døren, har du enkel tilgang til Bergen sentrum i sør og de naturskjønne fjordene og fjellheimene langs Norges kystlinje i vest. Når du har plukket opp din skreddersydde leiebil i Ulset/Åsane, kan du komfortabelt utforske mer av Vestlandets hovedstad. Ta turen til fisketorget og nyt et rykende ferskt fiskemåltid eller kjør til fotenden av Fløyfjellet hvor du kan ta den berømte kabelbanen til toppen. Akvariet på Nordnes-spissen er et attraktivt mål for barnefamilier, og om du tar den korte kjøreturen til Troldhaugen, kan du få et innblikk i den kjente komponisten Edvard Griegs liv og virke.

Utforsk Vestlandet med leiebil fra Ulset/Åsane

Med verdensledende bilmerker som Volkswagen, Volvo og Mercedes-Benz i vår bilpark, forsøker vi hele tiden å kunne tilby våre kunder det aller beste på markedet. Fra vår stasjon på Ulset i Åsane kan du velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn samt SUV og lastebiler/varebiler. Vi sørger for at du får en leiebil fra din foretrukne kategori, men kan dessverre ikke garantere en eksakt bilmodell. Med 100 kilometer kjørelengde inkludert i leiebilavtalen, kan du utforske Norges andre største by, men tenker du deg ut på lengre eventyr anbefaler vi at du oppgraderer til ubegrenset kjørelengde. Andre tilleggstjenester som ekstra sjåfør og barnesete kan reserveres per telefon eller på Sixt sine oversiktlige nettsider.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Ulset/Asane BGON01 Liavegen 12 5132 Nyborg 60.469430, 5.342440 +47-98205852

Sixtstasjon Ulset/Asane BGON01

Liavegen 12
5132 Nyborg
 
Telefon +47-98205852

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Meet & Greet Service:

Vi tilbyr Meet & Greet Service. De ansatte fra bilforhandler "Mobile Åsane" møter deg på kundemottaket inne i butikken. Her vil du få bilnøkelen. Vennligst oppgi din emailadresse og mobilnummer i reservasjonen.


Med bil:

Ta E16/E39 til Liamyrane i Åsane. Ta avkjøringen mot Salhus/Flaktveit fra E16/E39. Fortsett på E16/E39. Kjør til Liavegen. Sving til venstre og inn på Liavegen. Ta til venstre for å holde deg på Liavegen. Sving til høyre ved 1. kryssende gate for å fortsette på Liavegen til du kommer frem til Liavegen 12.


SIXT parkering:

Din SIXT bil står på parkeringsplassen til "Mobile Åsane" og en av de ansatte vil fortelle deg hvor du vil finne bilen.


Retur av bil:

Vennligst parker din SIXT bil på parkeringsplassen til "Mobile Åsane" og lever bilnøkkelen i nøkkelboksen som befinner seg på høyre siden av hoveddøren.


Henting / levering utenfor åpningstider

Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service