Bilutleie i Managua

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Managua

Stressfritt og behagelig for eventyrlystne i Nicaragua

Stressfritt og behagelig for eventyrlystne i Nicaragua

Nicaraguas kaotiske og fortryllende hovedstad Managua er omringet av mye ferskvann og frodig landskap. Med egen leiebil i Managua kan du bli godt kjent med både Nicaraguas største by og naturen i omkringliggende områder. På Sixts stasjoner for bilutleie i Managua kan du velge fra et utvalg av kjøretøy tilpasset ditt eventyr eller jobbreisen i Nicaragua. Velg mellom kompakte økonomibiler og romslige, kraftige 4x4 for mer utfordrende veiforhold. Vår stasjon for bilutleie i Managua er lett å finne etter ankomst på Managua flyplass (MGA), som også er kjent som Augusto C. Sandino internasjonale lufthavn. Her er våre profesjonelle medarbeidere klare til å få deg på plass bak rattet så snart leiekontrakten er signert. Videre finner du Sixt midt i byen, rett ved rundkjøringen Rotonda Bello Horizonte med flere busstopp i nærheten. Samtlige av våre leiebiler i Managua kommer med ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen så du kan legge ut på tur uten å tenke på tilbakelagte kilometere. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket kategori, mens tilgjengelige modeller ved ankomst kan variere.
Unike naturopplevelser og spennende storby

Unike naturopplevelser og spennende storby

Ikke gjør som de fleste og hopp over Managua, men opplev byens imponerende trær, utsøkte gatekunst og monumenter og yrende folkeliv. En av de viktigste attraksjonene er den historiske nasjonale parken Loma de Tiscapa. Her kan du se byens mest kjente landemerke Sandinos somber, silhuetten av den tidligere presidenten. Med din egen leiebil i Managua kommer du deg også lett frem til omkringliggende laguner og flotte naturopplevelser. En times kjøretur sørover fra sentrum ankommer du naturreservatet Chocoyero-El Brujo, og drar du enda litt lenger sør, kan du nyte strandlivet på vakre strender som Pochomil. Under en halvtime nordøstover langs kysten kan du oppleve de legendariske varme kildene på Centro Turístico El Trapiche. Snakk gjerne med oss i skranken for flere gode reiseråd og tips.
Show more
Greit å vite når du leier i Managua
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Managua?
For å leie en bil med SIXT ved Managua må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Managua.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Managua?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Managua. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Managua

Hva trenger jeg for å leie en bil i Managua?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Managua?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Managua?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Managua

Vis mer