Bilutleie
Managua
Kollaps
Nicaragua // Managua
Endre personlige detaljer

Leiebil Managua: Sixt Bilutleie online

Nicaraguas kaotiske og fortryllende hovedstad Managua er omringet av mye ferskvann og frodig landskap. Med egen leiebil i Managua kan du bli godt kjent med både Nicaraguas største by og naturen i omkringliggende områder. På Sixts stasjoner for bilutleie i Managua kan du velge fra et utvalg av kjøretøy tilpasset ditt eventyr eller jobbreisen i Nicaragua. Velg mellom kompakte økonomibiler og romslige, kraftige 4x4 for mer utfordrende veiforhold.

 
 • Managua Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Norte
  . Managua

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Managua Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Rotonda Bello Horizonte
  10000 Managua

  Ma. - Lø.07:00 - 19:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Managua/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery and Collection
  . Managua

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag07:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Stressfritt og behagelig for eventyrlystne i Nicaragua

Vår stasjon for bilutleie i Managua er lett å finne etter ankomst på Managua flyplass (MGA), som også er kjent som Augusto C. Sandino internasjonale lufthavn. Her er våre profesjonelle medarbeidere klare til å få deg på plass bak rattet så snart leiekontrakten er signert. Videre finner du Sixt midt i byen, rett ved rundkjøringen Rotonda Bello Horizonte med flere busstopp i nærheten. Samtlige av våre leiebiler i Managua kommer med ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen så du kan legge ut på tur uten å tenke på tilbakelagte kilometere. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket kategori, mens tilgjengelige modeller ved ankomst kan variere.

Unike naturopplevelser og spennende storby

Ikke gjør som de fleste og hopp over Managua, men opplev byens imponerende trær, utsøkte gatekunst og monumenter og yrende folkeliv. En av de viktigste attraksjonene er den historiske nasjonale parken Loma de Tiscapa. Her kan du se byens mest kjente landemerke Sandinos somber, silhuetten av den tidligere presidenten. Med din egen leiebil i Managua kommer du deg også lett frem til omkringliggende laguner og flotte naturopplevelser. En times kjøretur sørover fra sentrum ankommer du naturreservatet Chocoyero-El Brujo, og drar du enda litt lenger sør, kan du nyte strandlivet på vakre strender som Pochomil. Under en halvtime nordøstover langs kysten kan du oppleve de legendariske varme kildene på Centro Turístico El Trapiche. Snakk gjerne med oss i skranken for flere gode reiseråd og tips.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service