Bilutleie
Enschede
Kollaps
Nederland // Enschede
Endre personlige detaljer

Leiebil Enschede: Sixt Bilutleie online

Enschede ligger helt i det østlige Nederland og har over 150 000 innbyggere. Den er kjent for sine universiteter og verdiskapning samt mange muligheter for shopping og bespisning. Motorveien N35 går rett gjennom byen, og den er dermed et godt startsted for å se mer av Nederland samt Tyskland, som ligger like ved. Leiebil i Enschede er derfor en fordel for å kunne bevege deg fritt rundt, og du er sikret komfortable reiser med det moderne veinettet. Kategoriene du får med Sixt, er økonomibiler, familiebiler og varebiler, eller unn deg selv noe ekstra godt med en smekker luksusmodell. Sixt ordner alt for deg.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Bilutleie
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Enschede?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Enshcede og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden du får fri kjørelengde med våre fleste modeller, kan du bli lommekjent i hele regionen, og air condition lar deg slippe å fryse eller svette mens du kjører. Med Sixt får du en forsikret bil, og andre praktiske tilleggsgoder kan du sikre deg på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Enschede

Enschede er en svært innholdsrik by og vil holde deg gående i mange dager. Kjør til Go Planet Parc, et underholdningskompleks med variert tilbud, og du kan nyte roen ved å kjøre til en av de mange grønne lungene og kanskje ta en piknik. Rondje Enschede er et område med store muligheter for sykling og turgåing, og du kan oppleve gamle dager ved å kjøre litt sør for byen, der det finnes et ekte damplokomotiv. Alt dette kan du oppleve i virkeligheten med Sixt bilutleie i Enschede.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service