Bilutleie i Tete

 

Våre tjenester ved Tete

Hvordan du ordner med leiebil i Tete

Hvordan du ordner med leiebil i Tete

På begge sider av den mektige Zambezi-elven ligger Tete, som er den største byen som ligger langs denne kjente floden. Med leiebil i Tete har du et strålende utgangspunkt for utforsking av Afrikas ville natur og landskap, men det er også mye å se og gjøre inne i selve byen. Sixt oppdaterer stadig sin bilpark så vi kan holde tritt med utviklingen, og modellene våre kommer fra kjente leverandører. Vi har et godt utvalg kjøretøy innen kategorier som økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 som er som skapt for ulendte veier og utforsking, familiebiler eller minibusser med ekstra mange seter.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Tete og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi inkluderer en rekke forsikringer i prisen siden kundens sikkerhet står høyt i fokus hos oss, og air condition er helt uunnværlig her hvor solen står sterkt på i Mosambik. Vi er naturlig plassert på Tete lufthavn (TET) der du vil bli godt mottatt av våre erfarne ansatte som kjenner området godt. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse vil også komme godt med ved behov og kan skaffes for en rimelig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan få med deg med leiebil i Tete

Hva du kan få med deg med leiebil i Tete

Det er mange spisesteder og butikker i Tete som du kan utforske når du kjører rundt, og fra den lange broen som strekker seg over elven, har du fin utsikt over området. Kjør også gjerne langs elvebredden for å se denne store floden, som noen steder er mer enn en kilometer bred, og det frodige landskapet rundt vil nok friste til oppdagelsesturer. Sixt bilutleie i Tete har det som skal til for å få et givende opphold i Mosambik.
Show more

Greit å vite når du leier i Tete

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tete.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tete?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tete. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Tete?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Tete

Kan jeg bestille en langtidsleie i Tete?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tete?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tete

    Vis mer