Bilutleie
Tete
Kollaps
Mosambik // Tete
Endre personlige detaljer

Leiebil Tete: Sixt Bilutleie online

På begge sider av den mektige Zambezi-elven ligger Tete, som er den største byen som ligger langs denne kjente floden. Med leiebil i Tete har du et strålende utgangspunkt for utforsking av Afrikas ville natur og landskap, men det er også mye å se og gjøre inne i selve byen. Sixt oppdaterer stadig sin bilpark så vi kan holde tritt med utviklingen, og modellene våre kommer fra kjente leverandører. Vi har et godt utvalg kjøretøy innen kategorier som økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 som er som skapt for ulendte veier og utforsking, familiebiler eller minibusser med ekstra mange seter.

 
 • Tete Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto de Tete
  11111 Tete

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Tete

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Tete og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi inkluderer en rekke forsikringer i prisen siden kundens sikkerhet står høyt i fokus hos oss, og air condition er helt uunnværlig her hvor solen står sterkt på i Mosambik. Vi er naturlig plassert på Tete lufthavn (TET) der du vil bli godt mottatt av våre erfarne ansatte som kjenner området godt. Tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse vil også komme godt med ved behov og kan skaffes for en rimelig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Tete

Det er mange spisesteder og butikker i Tete som du kan utforske når du kjører rundt, og fra den lange broen som strekker seg over elven, har du fin utsikt over området. Kjør også gjerne langs elvebredden for å se denne store floden, som noen steder er mer enn en kilometer bred, og det frodige landskapet rundt vil nok friste til oppdagelsesturer. Sixt bilutleie i Tete har det som skal til for å få et givende opphold i Mosambik.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service