Bilutleie
Quelimane
Kollaps
Mosambik // Quelimane
Endre personlige detaljer

Leiebil Quelimane: Sixt Bilutleie online

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du fikser leiebil i Quelimane

##op-description##

Quelimane er en by som har overraskende mye historie bak seg, og vi kan blant annet nevne navn som Vasco Da Gama og David Livingstone, som begge har tilknytning til dette stedet. Med leiebil i Quelimane har du gode muligheter til å oppleve historien og se nærområdet og det storslåtte landskapet. Kategoriene du finner i Sixt sitt utvalg av kjøretøy her, er 4x4 som passer utmerket til oppdagelsesturer ute i terrenget, samt minibusser så alle kan bli med på moroa. Alle modellene våre er selvsagt utstyrt med air condition så du raskt kan regulere temperaturen i tropevarmen i Mosambik.

##end-top-description##

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Quelimane og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt gir alle mulighet til å endre på bestillingen eller kansellere den gratis, siden vi lever i uforutsigbare tider. Flere forsikringer er også medberegnet med i prisen. Tilleggstjenester som barnesete til minsten og navigasjonssystem kan ordnes med for små ekstrabeløp. Vi befinner oss på Quelimane flyplass (UEL), og herfra vil du raskt kunne rulle hjulene på ditt eget kjøretøy i gang. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å se og gjøre med leiebil i Quelimane

Kjør rundt i bysentrum og få et overblikk over spisestedene og markedene, og er du her i rett tid, kan kanskje mange av gatene ha blitt til små innsjøer grunnet Zambesi-elven som flyter forbi. Quelimane ligger i et stort våtmarksområde med svært frodig landskap som du står fritt til å utforske med bil, og Afrika er kjent for sitt rike dyreliv. Byens gamle katedral er verdt å stikke innom, og kommer du deg til Mosambiks kyst, er det mil på mil med strender å boltre seg på. Sixt bilutleie i Quelimane vil sørge for å gi deg det du trenger for kjøreturen din.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service