Bilutleie i Pemba

 

Våre tjenester ved Pemba

Hvordan du fikser et eget kjøretøy i Pemba

Hvordan du fikser et eget kjøretøy i Pemba

I den nordlige delen av Mosambik der man begynner å nærme seg ekvator, ligger kystbyen Pemba med mye fint å se og gjøre som venter på deg. På disse breddegrader er det badetemperatur i sjøen året rundt, og med leiebil i Pemba er det en rekke ulike strandlinjer du kan undersøke på nært hold. Sixt tilbyr kategoriene økonomibiler som de aller fleste har råd til, minibusser med ekstra mange seter, familiebiler for flere reisende eller 4x4 for oppdagelsesturer i Afrikas landskap. Du finner oss og vårt utvalg av kjøretøy på Pemba flyplass (POL), der våre vennlige medarbeidere vil besvare alle spørsmål du måtte ha.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Pemba og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får en lang rekke fordeler ved å velge Sixt. Vi kan blant annet nevne muligheten til gratis kansellering og endring av leieavtalen dersom det skulle oppstå noe uventet, og flere forsikringer er medberegnet i prisen. For små ekstrabeløp kan du også reservere tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse, noe som vil komme svært godt med på langturer i ukjente strøk. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Mye å oppleve med leiebil i Pemba

Mye å oppleve med leiebil i Pemba

Kjører du en tur rundt på Pembas veinett, kommer du til steder der du får flott utsyn over den enorme naturlige bukten som Pemba befinner seg i. Pemba er kjent for å ha flere av Mosambiks beste badeplasser, og her vil du ofte se turister som koser seg i paradisiske forhold. Afrika er kjent for sin nesten uberørte natur, og med leiebil i Pemba har du muligheten til å dra ut i villmarken på egen hånd. Med Sixt bilutleie i Pemba kan du se storslått landskap og dyreliv helt i ditt eget tempo.
Show more

Greit å vite når du leier i Pemba

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Pemba.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Pemba?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Pemba. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Pemba?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Pemba

Kan jeg bestille en langtidsleie i Pemba?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Pemba?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Pemba

    Vis mer