Bilutleie
Pemba
Kollaps
Mosambik // Pemba
Endre personlige detaljer

Leiebil Pemba: Sixt Bilutleie online

I den nordlige delen av Mosambik der man begynner å nærme seg ekvator, ligger kystbyen Pemba med mye fint å se og gjøre som venter på deg. På disse breddegrader er det badetemperatur i sjøen året rundt, og med leiebil i Pemba er det en rekke ulike strandlinjer du kan undersøke på nært hold. Sixt tilbyr kategoriene økonomibiler som de aller fleste har råd til, minibusser med ekstra mange seter, familiebiler for flere reisende eller 4x4 for oppdagelsesturer i Afrikas landskap. Du finner oss og vårt utvalg av kjøretøy på Pemba flyplass (POL), der våre vennlige medarbeidere vil besvare alle spørsmål du måtte ha.

 
 • Pemba Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto de Pemba
  . Pemba

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du fikser et eget kjøretøy i Pemba

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Pemba og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får en lang rekke fordeler ved å velge Sixt. Vi kan blant annet nevne muligheten til gratis kansellering og endring av leieavtalen dersom det skulle oppstå noe uventet, og flere forsikringer er medberegnet i prisen. For små ekstrabeløp kan du også reservere tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse, noe som vil komme svært godt med på langturer i ukjente strøk. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mye å oppleve med leiebil i Pemba

Kjører du en tur rundt på Pembas veinett, kommer du til steder der du får flott utsyn over den enorme naturlige bukten som Pemba befinner seg i. Pemba er kjent for å ha flere av Mosambiks beste badeplasser, og her vil du ofte se turister som koser seg i paradisiske forhold. Afrika er kjent for sin nesten uberørte natur, og med leiebil i Pemba har du muligheten til å dra ut i villmarken på egen hånd. Med Sixt bilutleie i Pemba kan du se storslått landskap og dyreliv helt i ditt eget tempo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service