Bilutleie i Nampula

 

Våre tjenester ved Nampula

Praktisk og komfortabelt med eget kjøretøy

Praktisk og komfortabelt med eget kjøretøy

Mosambik er et land rikt på kultur og tradisjoner og byr på endeløse, gylne strender, duvende palmer og massevis av andre muligheter for den eventyrlystne. Ved å leie bil i Nampula, landets tredje største by, har du et glimrende utgangspunkt for utforsking av det nordlige Mosambik. Et blomstrende marked for businesshoteller gjør byen komfortabel å oppholde seg i, enten du er på ferie eller forretningsreise. Sixt har et stort utvalg innen leiebil i Nampula og kjøretøy for ethvert behov, som kompaktbiler og firehjulstrekkere. Med de gunstige prisene er vi også et lønnsomt valg for alle typer reiser. Sixt bilutleie i Nampula ligger sentralt plassert på flyplassen (APL) og gjør det enkelt for deg som ivrer etter å komme i gang med rundreisen. Rett etter bagasjebåndet vil du bli møtt av våre erfarne ansatte som hjelper deg med alt fra leiekontrakt og reiseråd til tilleggstjenester. GPS og barneseter er blant det vi tilbyr her. Vi kan ikke garantere deg en spesifikk bilmodell, men sørger alltid for at du får den bilkategorien du har bestilt. På vår stasjon for bilutleie i Nampula kan du også etter avtale hente og levere kjøretøyet utenom stengetid.
Utforsk Afrikas vakreste natur og historiske høydepunkter

Utforsk Afrikas vakreste natur og historiske høydepunkter

Nampula er preget av landemerker som den oppsiktsvekkende hvite katedralen fra kolonitiden. Rett bak katedralen som er bygget av portugisere, vitner byens moské om religiøst mangfold. Det etnografiske museumet i byen er også verdt et besøk for å lære litt om landets kompliserte stammekultur og etnisiteter. Eller du kan utforske en av verdens største naturlige havner, Pemba bay, og flere av Afrikas historiske høydepunkter. Med din egen leiebil i Nampula fra Sixt er det lett å ta seg rundt i Mosambiks rike og varierte landskap og få med deg mange opplevelser langs kjøreruten.
Show more

Greit å vite når du leier i Nampula

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nampula.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nampula?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nampula. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Nampula?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Nampula

Kan jeg bestille en langtidsleie i Nampula?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nampula?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Nampula

    Vis mer