Bilutleie
Nampula
Kollaps
Mosambik // Nampula
Endre personlige detaljer

Leiebil Nampula: Sixt Bilutleie online

Mosambik er et land rikt på kultur og tradisjoner og byr på endeløse, gylne strender, duvende palmer og massevis av andre muligheter for den eventyrlystne. Ved å leie bil i Nampula, landets tredje største by, har du et glimrende utgangspunkt for utforsking av det nordlige Mosambik. Et blomstrende marked for businesshoteller gjør byen komfortabel å oppholde seg i, enten du er på ferie eller forretningsreise. Sixt har et stort utvalg innen leiebil i Nampula og kjøretøy for ethvert behov, som kompaktbiler og firehjulstrekkere. Med de gunstige prisene er vi også et lønnsomt valg for alle typer reiser.

 
 • Nampula Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto de Nampula
  11111 Nampula

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Praktisk og komfortabelt med eget kjøretøy

Sixt bilutleie i Nampula ligger sentralt plassert på flyplassen (APL) og gjør det enkelt for deg som ivrer etter å komme i gang med rundreisen. Rett etter bagasjebåndet vil du bli møtt av våre erfarne ansatte som hjelper deg med alt fra leiekontrakt og reiseråd til tilleggstjenester. GPS og barneseter er blant det vi tilbyr her. Vi kan ikke garantere deg en spesifikk bilmodell, men sørger alltid for at du får den bilkategorien du har bestilt. På vår stasjon for bilutleie i Nampula kan du også etter avtale hente og levere kjøretøyet utenom stengetid.

Utforsk Afrikas vakreste natur og historiske høydepunkter

Nampula er preget av landemerker som den oppsiktsvekkende hvite katedralen fra kolonitiden. Rett bak katedralen som er bygget av portugisere, vitner byens moské om religiøst mangfold. Det etnografiske museumet i byen er også verdt et besøk for å lære litt om landets kompliserte stammekultur og etnisiteter. Eller du kan utforske en av verdens største naturlige havner, Pemba bay, og flere av Afrikas historiske høydepunkter. Med din egen leiebil i Nampula fra Sixt er det lett å ta seg rundt i Mosambiks rike og varierte landskap og få med deg mange opplevelser langs kjøreruten.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service