Bilutleie i Nacala

 

Våre tjenester ved Nacala

Nyt Mosambik fullt ut med en leiebil i Nacala

Nyt Mosambik fullt ut med en leiebil i Nacala

Havnebyen Nacala ligger innerst i bukta Fernao Veloso, Mosambiks dypeste naturlige havn. Med din egen leiebil i Nacala får du lett tilgang på Mosambiks vakre kystlinje og hvite strender med duvende palmer samt et løfte om oppdagelsesferd. Sixt bilutleie i Nacala finner du bekvemt tilgjengelig på flyplassen (MNC) rett etter ankomst. Her tilbyr vi et utvalg kjøretøy skreddersydd for din reise i Mosambik. Du kan velge mellom kraftige 4x4/SUV-modeller tilpasset krevende kjøreforhold og minibusser med plass til opptil 9 personer. I Afrikas varme klima er det essensielt å holde seg nedkjølt når man er på tur. Derfor har vi på Sixt bilutleie i Nacala sørget for at samtlige av våre biler er utstyr med air condition. Alle kjøretøyene våre her inkluderer i tillegg 100 km fri kjørelengde samt forsikring og fri ombooking og kansellering. Skal du kjøre langt, kan det være smart å registrere en ekstra sjåfør for et beskjedent tillegg. Ta gjerne kontakt med vår imøtekommende kundeservice for å få vite mer om alle våre tjenester når du vil leie bil i Nacala. Da er du rustet for den ultimate Mosambik-opplevelsen. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket bilkategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller ved ankomst kan variere.
Opplev et av Afrikas høydepunkter

Opplev et av Afrikas høydepunkter

Nacala byr på flotte opplevelser for enhver smak. Hvis du liker deg på vannet, er mulighetene for båtturer og vannaktiviteter mange. Byen rommer en majestetisk katedral midt i sentrum. Med egen leiebil i Nacala befinner du deg bare halvannen times kjøretur fra den legendariske Mosambikøya. På den travle øya får du se tradisjonelle Dhow-båter seile på grunt vann samt slitne bygninger akkompagnert av lyden av et kirkekor som konkurrerer med bønnerop. Øya er et av Afrikas desiderte høydepunkter med sin sammensmelting av afrikanske, portugisiske, swahiliske og franske smaker gjennom århundrer. God tur!
Show more

Greit å vite når du leier i Nacala

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nacala.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Nacala?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Nacala. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Nacala?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Nacala

Kan jeg bestille en langtidsleie i Nacala?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nacala?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Nacala

    Vis mer