Bilutleie
Nacala
Kollaps
Mosambik // Nacala
Endre personlige detaljer

Leiebil Nacala: Sixt Bilutleie online

Havnebyen Nacala ligger innerst i bukta Fernao Veloso, Mosambiks dypeste naturlige havn. Med din egen leiebil i Nacala får du lett tilgang på Mosambiks vakre kystlinje og hvite strender med duvende palmer samt et løfte om oppdagelsesferd. Sixt bilutleie i Nacala finner du bekvemt tilgjengelig på flyplassen (MNC) rett etter ankomst. Her tilbyr vi et utvalg kjøretøy skreddersydd for din reise i Mosambik. Du kan velge mellom kraftige 4x4/SUV-modeller tilpasset krevende kjøreforhold og minibusser med plass til opptil 9 personer.

 
 • Nacala Flyplass
  Aeroporto de Nacala
  2000 Nacala

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Nacala Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto de Nacala
  2000 Nacala

  Ma.08:00 - 18:00
  Ti. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Nyt Mosambik fullt ut med en leiebil i Nacala

I Afrikas varme klima er det essensielt å holde seg nedkjølt når man er på tur. Derfor har vi på Sixt bilutleie i Nacala sørget for at samtlige av våre biler er utstyr med air condition. Alle kjøretøyene våre her inkluderer i tillegg 100 km fri kjørelengde samt forsikring og fri ombooking og kansellering. Skal du kjøre langt, kan det være smart å registrere en ekstra sjåfør for et beskjedent tillegg. Ta gjerne kontakt med vår imøtekommende kundeservice for å få vite mer om alle våre tjenester når du vil leie bil i Nacala. Da er du rustet for den ultimate Mosambik-opplevelsen. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket bilkategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller ved ankomst kan variere.

Opplev et av Afrikas høydepunkter

Nacala byr på flotte opplevelser for enhver smak. Hvis du liker deg på vannet, er mulighetene for båtturer og vannaktiviteter mange. Byen rommer en majestetisk katedral midt i sentrum. Med egen leiebil i Nacala befinner du deg bare halvannen times kjøretur fra den legendariske Mosambikøya. På den travle øya får du se tradisjonelle Dhow-båter seile på grunt vann samt slitne bygninger akkompagnert av lyden av et kirkekor som konkurrerer med bønnerop. Øya er et av Afrikas desiderte høydepunkter med sin sammensmelting av afrikanske, portugisiske, swahiliske og franske smaker gjennom århundrer. God tur!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service