Bilutleie
Maputo Flyplass
Kollaps
Mosambik // Maputo // Maputo Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Maputo Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall
  11111 Maputo MZ +258-214-65250
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: MPM
Åpningstider
Ma. - Sø.06:00 - 21:00
Helligdag06:00 - 21:00
 
 Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

Du er sikret kvalitetsservice og tidsbesparelser når du velger leiebil fra Sixt på flyplassen i Maputo, og med våre konkurransedyktige priser, er det ofte også penger å spare. Kategoriene du kan velge blant hos Sixt på flyplassen er brukervennlige familiebiler, røffe 4x4 dersom du tenker deg litt utenfor allfarvei eller minibusser slik at det garantert blir plass til alle passasjerene. Det er heldigvis air condition i samtlige modeller, noe som beskytter deg mot en glovarm bil, og samtidig sørger vi for at flere gebyrer og forsikringer er forhåndsbetalte. GPS anbefales alltid i en millionby som Maputo, og dette er bare et av tilleggsgodene som kan skaffes for et lite ekstrabeløp. Sixt bilutleie på Maputo flyplass er et sikkert valg.

Hvordan leie bil på Maputo flyplass?

Maputo flyplass (MPM), som også kalles Lourenço Marques eller Mavalane internasjonale lufthavn, er sentralt plassert bare noen minutters kjøring unna Maputo bysentrum. Du finner Sixt sin skranke på flyplassen logisk plassert i ankomsthallen, hvor våre blide medarbeidere vil gi deg et godt førsteinntrykk av Mosambik. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Maputo — urbane og landlige opplevelser i en og samme by

Maputo ligger på Mosambiks vestkyst, like ved Det Indiske hav, og byr på mengder av bademuligheter. Med leiebil fra Maputo flyplass kan du enkelt ta deg ut til de vakre strandlinjene eller inn til byens ypperlige fiskemarked, der du kan nyte et variert utvalg av fersk grillet fisk. I Mosambiks hovedstad er det mange museer å utforske, og spesielt anbefaler vi en tur til det naturhistoriske museet og kunstsenteret Núcleo de Arte. Om du ønsker å få et innblikk i det sørlige Afrikas ville flora og fauna, vil en tur til viltreservatet Kruger nasjonalpark i nabolandet Sør-Afrika gi deg en uforglemmelig opplevelse. Sixt bilutleie på Maputo flyplass legger alt til rette for et komfortabelt opphold.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.06:00 - 21:00
Helligdag06:00 - 21:00

Kontakt

Sixtstasjon Maputo Flyplass MPM Arrival Hall 11111 Maputo -25.920833, 32.572500 +258-214-65250

Sixtstasjon Maputo Flyplass MPM

Arrival Hall
11111 Maputo
 
Telefon +258-214-65250

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service