Bilutleie
Beira
Kollaps
Mosambik // Beira
Endre personlige detaljer

Leiebil Beira: Sixt Bilutleie online

Mosambik er ikke det mest åpenbare reisemålet for mange, men ikke desto mindre er landet en perle av et reisemål på den afrikanske østkysten. Landets nest største by Beira gjemmer på usette skatter %u2013 enn så lenge. Det er flere og flere som oppdager dette området, så her gjelder det å gripe muligheten hvis du vil oppleve de urørte delene av Mosambik før alle andre. Med leiebil i Beira navigerer du deg lett mellom uoppdagede steder, og for å møte ulike behov og preferanser tilbyr Sixt et stort utvalg kjøretøy, som bilkategorien sedan for familieferien, 4x4 for krevende veiforhold og minibusser for større grupper.

 
 • Beira Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto da Beira
  11111 Beira

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Få mest mulig ut av reisen med Sixt bilutleie i Beira

Knappe ti minutter utenfor byen ligger Beira flyplass (BEW) der du finner vår filial for bilutleie i Beira. På den oversiktlige og åpne flyplassen er det ingen sak å finne frem til oss. Har du bestilt online på forhånd, står din leiebil og venter på deg ved ankomst. Ved å leie en bil i Beira fra Sixt sikrer du deg 100 km inkludert kjørelengde. Etter avtale kan du også både hente og levere kjøretøyet 24 timer i døgnet. Vær oppmerksom på at en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, men vi sørger for at du får en modell i ønsket kategori.

Milevis med strand og arkitektur

Skynd deg å booke en ferie i Mosambiks Beira før området oppdages av resten av verden. Ved å sikre deg en leiebil i Beira får du enkelt tilgang til høydepunktene som er spredt utover og på forskjellige kanter av kystbyen. Se for eksempel gamle kolonibygninger som det delvis restaurerte Casa Infante de Sagres på byens nordvestlige kyst. Sammenliknet med andre byer i landet er Beiras milelange strandlinjer ganske folketomme og lar deg nyte solen og naturen i fred. Macuti Beach er en av de populære, men fortsatt relativt uoppdagede stedene du kan nå med leiebil i Beira.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service